Vivi'yi ancak haremine alır, bu çocuk adam... Kİ Vivi'nin bushido sevdasını biliyoruz, bir fetişi var.Babasını örnek alacağına Vivi ablasını örnek alsın.
Vivi'yi ancak haremine alır, bu çocuk adam... Kİ Vivi'nin bushido sevdasını biliyoruz, bir fetişi var.Babasını örnek alacağına Vivi ablasını örnek alsın.
Babası içinde "ADAM" diyordunuz gördük sonunu.Vivi'yi ancak haremine alır, bu çocuk adam...
Ekleme yaptım, bushido sevdası olan sahibe Vivi severek Momo'nun haremine girer.Babası içinde "ADAM" diyordunuz gördük sonunu.
Mahalle yanıp Momo'nun babası Edward'la Roger'a kucak dansı yaparken, duş gözetlemek isteyen adamın kızı vatan kurtarıyordu. Kusura bakma ama haksızsın.Ekleme yaptım, bushido sevdası olan sahibe Vivi severek Momo'nun haremine girer.
Oden adam değilmiş zaten de, en azından Cobra gibi kızım duş alırken gözetlesek mi demiyor.
@Kuroro
Şu asalete baksana.
Son kale.
Çok katılıyorum. Gerçi "Wano Ülkesi buna kalmışsa..." seçeneğini seçtim ama zaten Wano'yu da sevmediğimden sorun yok.Babası gibi "önce biraz gezelim macera yaşayalım Mugi-chan" demiyor en azından. Ülkesinin sorunlarını görmezden gelmiyor. Yaşım küçük demiyor. Ağlak, korkak ama hayın değil : ))
Momo > Oden
Flashbackler bitince reisin şov zamanı başlayacak.
Umarım liboş fikirlerle aklı zehirlenmiyordur bu gencin.Yaşına göre aşırı karizma.