Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kozmer (Cosmere) Evreni

@RedTeroR seninki olayı baya ciddiye almış :artiz:
“Gerçekten güçlü bir yönetmenle çalışmak istiyorum. Ama kaynak materyale karşı tutku duyan böyle birisini bulmak çok zor. Çünkü onların birçoğu kendi hikâyelerini yapmak isteyen yaratıcı insanlar.”
Canlı filmler veya diziler kozmer evrenini kaldıramaz. Aşırı maliyetli olur ve filmlerden herhangi biri gişede kötü sonuç alırsa hevesimiz kursağımızda kalır. Düzgün kaliteli bir animasyon yapsınlar, doya doya izleyelim.

Canlı filmler veya diziler kozmer evrenini kaldıramaz. Aşırı maliyetli olur ve filmlerden herhangi biri gişede kötü sonuç alırsa hevesimiz kursağımızda kalır. Düzgün kaliteli bir animasyon yapsınlar, doya doya izleyelim.
Scadrial yerine Roshar daha yapılabilir duruyor. Biraz kostüm ile çözebilirler gibi geliyor. Coğrafya kısmı zaten daha kolay, en kötü gelirler Yozgat, Çorum'a :Ddd

Kitabı bitirdim. Bayağı yoğun bir okuma oldu.
Bu kitap biraz fanlar arası biraz kutuplaşmaya sebep olacak gibi. Aksiyon Savaş Ritminden fazla, hatta tansiyon kitap boyu düşmüyor ama bazı yerler adamı bıktırma olasılığı var. Genel yorumlardan anlaşılan o. O yüzden Sanderson'ın Fırtınaışığına ara vermesi biraz iyi olabilir aslında. Tabi son hariç. Sonu çok ama çok beklenmedik bitti. Spoiler yemeyin.

Yalnız o nasıl bir sondu ya.

Kitabı bitirdim. Bayağı yoğun bir okuma oldu.
Bu kitap biraz fanlar arası biraz kutuplaşmaya sebep olacak gibi. Aksiyon Savaş Ritminden fazla, hatta tansiyon kitap boyu düşmüyor ama bazı yerler adamı bıktırma olasılığı var. Genel yorumlardan anlaşılan o. O yüzden Sanderson'ın Fırtınaışığına ara vermesi biraz iyi olabilir aslında. Tabi son hariç. Sonu çok ama çok beklenmedik bitti. Spoiler yemeyin.

Yalnız o nasıl bir sondu ya.
5 Kitap arasında kaçıncı olur misal, sıra yapsan?

Fırtınaışığı Arşivi beşinci kitapta 89. bölüme geldim. Her bölüm başında gördüğümüz çizimler çok hoş olmuş. Ayrıca değişik kaynaşıkların ve güç formlarının çizimlerini de yapmışlar, onlar da güzel.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık