Yeni Kozmer bağlantılı seri mi bu yoksa tek kitap mı?Zümrüt Denizli Tress Brandon Sanderson
Zümrüt Denizli Tress Okyanusun ortasında, bir kayanın üzerinde yaşayan bir kız vardı. Bu öyle hayal ettiğiniz gibi bir okyanus değildi. Kaya da hayal ettiğinizwww.ilknokta.com
Zümrüt Denizli Tress (Ciltli) Brandon Sanderson
Zümrüt Denizli Tress (Ciltli) Okyanusun ortasında, bir kayanın üzerinde yaşayan bir kız vardı. Bu öyle hayal ettiğiniz gibi bir okyanus değildi. Kaya da hayal ewww.ilknokta.com
Zümrüt Denizli Tress ön siparişe açıldı.
Malazan 5'ten pahalıya çıkmış. Renkli illüstrasyonlar fiyatı biraz fazla yukarı çekmiş. Bana pahalı geldi açıkçası
Malazan 5 kelime sayısı 270 bin civarındayken Tress 107 bin küsur.
Tekil kitap. Kozmerde geçiyor. Kozmer referansları var ama hikayenin anlaşılması için elzem olmadıkları söyleniyor.Yeni Kozmer bağlantılı seri mi bu yoksa tek kitap mı?
Not:Şimdi baktım Kozmerde geçen bağımsız romanmış.Çok pahalı geldi...
Amazon'a gelise alırız bi gün. Gerçi bu fiyatla alamayız vazgeçtimTekil kitap. Kozmerde geçiyor. Kozmer referansları var ama hikayenin anlaşılması için elzem olmadıkları söyleniyor.
491k'da... abim biraz yazmış. Eyy Martin gör de örnek al. Yorumlarda asiofla falan kapıştırma kavgasına girmişler bi ara baya güldüm(abartmayın btw)
Öz abime yurt dışındakiler de yetişemiyor biz de almaya yetiştiremiyoruz. Herkesin istediği yazar tipi.491k'da... abim biraz yazmış. Eyy Martin gör de örnek al. Yorumlarda asiofla falan kapıştırma kavgasına girmişler bi ara baya güldüm(abartmayın btw)