State of Sanderson 2022
Fırtınaışığı 5 başlığı söylenmiş,
Knights of Wind and Truth
Daha önce bununla alakalı yazmıştım.
Aslında çok fazla bir durum da yok, öyle ekstra bilgilik. Hollywood işleri rayında ilerliyor ama bir şey söyleyemiyorum vs vs. Gizli Projelerin insanlara ulaşması ile ilgili detaylar var. Kickstartera destek verenlerin e kitapları kitapların çıktığı ayların ilk gününde (Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim) linkle dağıtılacak, destek vermeden almak isteyenler de ayın 10. günü erişebilecekmiş(kuchiyose @seyyah )
State of the Sanderson 2022 | Brandon Sanderson
Introduction Wow. What a year. I can remember writing this essay last year, and being all giddy about the fact that I was hiding four secret novels from you ...
www.brandonsanderson.com
Fırtınaışığı 5 başlığı söylenmiş,
Knights of Wind and Truth
Daha önce bununla alakalı yazmıştım.
Başlığın şuanki haliyle baş harfleri KoWaT oldu, ekstra a harfi palindromu biraz bozmuş, yazar palindroma uymaya zorlamışsa da. Başlık çok yüksek ihtimalle bu ama ufak da olsa değişiklik şansı var.Kitap başlıklarının baş harflerinin ketek oluşturması muhabbetini daha önce söylemiş mıydım bilmiyorum.
1.TWoK-The Way of Kings
2.WoR-Words of Radiance
3.O-Oathbringer
4.RoW-Rhythm of War
5. KOWT veya KOW.
Yazar bunlara uydurmaya çalışacağını ama önemli olanın uygun bir kitap ismi olduğunu, keteği bozabileceğini söylemişti ve hala daha tam uygun bir isim bulamamış.
Kitap içinde "H" harfinin simetri için joker eleman olarak kullanılması ve simetriyi bozmadığı düşünüldüğü için bu harflerden bazıları yerine H harfi gelebilir belki.
Knights of Withered Truth veya Knights of Woeful Truth geçmişte yazarın fena değil dediği bazı başlıklar.
Aslında çok fazla bir durum da yok, öyle ekstra bilgilik. Hollywood işleri rayında ilerliyor ama bir şey söyleyemiyorum vs vs. Gizli Projelerin insanlara ulaşması ile ilgili detaylar var. Kickstartera destek verenlerin e kitapları kitapların çıktığı ayların ilk gününde (Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim) linkle dağıtılacak, destek vermeden almak isteyenler de ayın 10. günü erişebilecekmiş(kuchiyose @seyyah )