Spren kısmını ben de çok sevmiştim. Yazarın hikayenin tansiyonunu ayarlamasına bayılıyorum açıkçası. Birkaç kez sinirden bölüm atlamayı bile düşünmüş olsam bile yaptığı şeyi takdir ediyorum.Kralların Yolu ilk kitabı bitirdim ikinciye geçtim. Şimdiye kadar düşündüğümden 2 tık daha iyi.
Szeth karakteri hariç, karakterlere dair bölümleri okurken canımın sıkıldığı hiç olmadı. @kekomancer ikinci cildin daha iyi olduğunu söyledi zaten olaylar da yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Bu kitapla ilgili en çok hoşuma giden şey acele etmiyor olması.
Szeth karakterine ayrılacak bölüm sayısına göre bütün kitapları okuyup okumamaya karar vermeyi düşünüyorum. Çok fazla göze sokmazlarsa hepsini okurum ilk üç kitap zaten yanımda duruyor.
Pek çok hoş ayrtıntı var ama en hoşuma giden kısım sprenler oldu.
İkinci kitabın son bölümünü iki kez daha okudum bu arada Dalinar'ın gözümde devleştiği kısım oralardı..
Kralların Yolu biraz kırılma noktası gibi. Evrene girişeceğine karar verme kitabı gibi daha çok. Çünkü okuman/bilmen gereken başka detaylar var. He o detayları kitaptan değil de direkt salt bilgi olarak da elde edebilirsin. Tamamen tercih. Ama bir karar verme kısmı oluyor istemsizce:d