2. Komutanlar ee bunlar da olsun demek için karalanmış karakterler. Çok büyütmemek lazım. Bakınız; Gaban, Sanji, Queen, Smoothie
Sanji olmasa Alabastada Hapis kalmakla sonuçlanıyordu kariyerin bay bi zamanlar Çelik kesemeyen2. Komutanlar ee bunlar da olsun demek için karalanmış karakterler. Çok büyütmemek lazım. Bakınız; Gaban, Sanji, Queen, Smoothie
2. Komutanlar ee bunlar da olsun demek için karalanmış karakterler. Çok büyütmemek lazım. Bakınız; Gaban, Sanji, Queen, Smoothie
Hissediyorum,kan dökülecek...Sanji olmasa Alabastada Hapis kalmakla sonuçlanıyordu kariyerin bay bi zamanlar Çelik kesemeyen
3 yanlış 1 doğruyu götürüyor cınımss.Sanji olmasa Alabastada Hapis kalmakla sonuçlanıyordu kariyerin bay bi zamanlar Çelik kesemeyen
Zoroyuda ekledim. @Teach @Densetsu no Samurai ve @kuroashi.no.sanji1993 oylama kaçırıyor bazen yardımcı olalım.Inuarashi,Denjiro,Kawamatsu,Nekomamushi,Ashura Doji,Who's Who A
Hepsine A demek...aman kafam yanacak şimdi A diyorum A evet son kararım A
A Tierlık çok karakter A+'da bence. Doflamingo Cracker'dan bir üst tierı hak eden hiçbir şey gerçekleştirmedi. Crackerdan güçlü diyebilirsiniz ama Farklı tiera da atmazsın. Jimbei'de aynı şekil. Smoothie ve Cracker aynı tierdayken. Yasopp ve Roo ikisinde Bu ikiliden üst tiera atılmış.. Neyse forumun dediği olur diyorum. Ama her karakteri 3. Komutanın üstüne atmamak lazım.
LİSTENİN GÜNCEL DURUMU