Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] KorsanFan'ın One Piece Tier List'i

Acei sen de smoothie ve Crackerın üstü A+ ya koydun dem vurduğun konuda sen de hata yaptın senseee
Genele bakmak lazım. Ben hep o anki duruma göre verdim karakterler arası denge oluşturmak için. Bazı karakterlere düşündüğümden az ve çok oy vermiş olabilirim. Sebebi o anki oylar ve genel listedeki sıralamalar.

Yok o senin kişisel yorumun. Bana göre, Jack ve Crack'ı rahat tokatlar. Queen'i ve Smoothie'yi yenmesine de şans veriyorum. Tarafsız yorumlayan herkes de saydığım isimlere karşı Ace'e şans verir.
tarafsız bakıyorum acein tüm 3. komutanlara karşı şansı var ama 2. komutanlara karşı yok jinbenin de aynı şekil

Baya baya var ya ikinci komutanlara karşı. Smoothie ve Queen öyle çok ahım şahım güçlü karakterler değil. Ace daha bile güven verir hatta.
Smoothie çöpünü geç onu herkes alır. Queen, Jozu bunlar Amiral, İmparatorlara küçük çapta da olsa bir şey yapabilen adamlar Ace novel a olmasa haki kullandığını bile bilmeycektik XD abartmayı kesin artık şu adamı tabi sen gene iyisin katayla gayet savaşır diyen vardı. :D

Smoothie çöpünü geç onu herkes alır. Queen, Jozu bunlar Amiral, İmparatorlara küçük çapta da olsa bir şey yapabilen adamlar Ace novel a olmasa haki kullandığını bile bilmeycektik XD abartmayı kesin artık şu adamı tabi sen gene iyisin katayla gayet savaşır diyen vardı. :D
Queen haki şov master da biz mi görmedik? Malın teki, Ace tokatlar büyük ihtimalle.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık