Yüceltmiyoruz ki zaten. En azından forumda rastlamadım.Oda'yı eleştirerek Oda Simp'i olmadığımız için üzgünüz. :/ Goda diye diye gereksiz yere yüceltirken sıkıntı yok eleştirdiğin zaman nefret... xd
Şu mesajın alnı olsa da öpsem. Senin benim gibi bir insanı tanrılaştırıyorlar :/Oda'yı eleştirerek Oda Simp'i olmadığımız için üzgünüz. :/ Goda diye diye gereksiz yere yüceltirken sıkıntı yok eleştirdiğin zaman nefret... xd
Bence forumda her bölümü incelediğimiz için göze bu kadar bakıyor.nefret değil kötü yazarlığını söylüyoruz.zaman atlaması öncesi kimse laf etmiyor.zaman atlması sonrası tayfayı geri plana atıp sadece luffy odaklı olması,güç dengesindeki saçmalıklar,tutarsızlıklar bunlar artık insanların gözüne batıyor bilmiyorum belki yaş ilerlediği için çok fazla mantık aramaya başlamışta olabiliriz ama kimetsu no yaibanın satışlarda geçmesi de buna kanıt olabilir.
şeytan meyveleri ana güç kaynağı olunca deniz savaşları pek mantıklı olmuyorBu adamlar korsan ama kaç kere deniz üstünde savaştılar? Bir Arcta deniz üstünde geçsin. Hep ada hep ada. Ben en çok bu durumu eleştiriyorum.