İlgimi çekmiyor Umarım ikinci hatta üçüncü üyelikten banlanır.Shikinin nerede olduğunu biliyorum ama söylemem ))
İlgimi çekmiyor Umarım ikinci hatta üçüncü üyelikten banlanır.Shikinin nerede olduğunu biliyorum ama söylemem ))
Hahxkxkxkxjaj kaç üyeliği var kiİlgimi çekmiyor Umarım ikinci hatta üçüncü üyelikten banlanır.
Bilmem ki, biliyorum diyen sendin :/Hahxkxkxkxjaj kaç üyeliği var ki
Yok ben yaşadığı ve bulunduğu yeri biliyodum ://Bilmem ki, biliyorum diyen sendin :/
Noldu içlendin miHey gidi hey, iyi kötü hepsiyle muhabbetim olmuştur ben üye olduğum vakit site altın çağını yaşıyordu(Sene 2010 falandı).Sonra her manga karesine ayrı konu reklam veren otomatik botlar falan derken yıllar geçmiş.Güzel günlerdi op’ye olan hevesim bitti gibi bişi fakat manga ve animelere devam ediyorum
Buggy-samanı mı anlatsın adam :/Invictus ne anlatıyordu Allah aşkına püüü rezil herif
adam forumda eskidi ama huyu hiç değişmedi hey maşallahInvictus ne anlatıyordu Allah aşkına püüü rezil herif
@Monkey D. Dragon ne djdjfjdkskksdjskksksCoco cola'ya tıkladığımda Pepsi veren otamatlar gibi lan..