Yetmez ama hayırKünefe ısmarlarım
Yetmez ama hayırKünefe ısmarlarım
İstemiyorum artık. Künefe şansını da kaybettin işteYetmez ama hayır
Üyeleri inceliyorum işte.. ama Korsanfan tarihindeki epik yerlerini, yaşanan sırlı ve alengirli olayları ifşa ediyorumİstemiyorum artık. Künefe şansını da kaybettin işte
Trip atınca oluyormuş demek Sanırım özel istek falan da alıyorsun değil mi? Yoksa bu kadar sayfa yazılmazdıÜyeleri inceliyorum işte.. ama Korsanfan tarihindeki epik yerlerini, yaşanan sırlı ve alengirli olayları ifşa ediyorum
Konunun amacı seni siteye çekmek için sevdiğin üyeleri incelemekBu konu nedir? Bunun daha kısa öz örneğide vardı sanki. Smoker yapmıştı. Redteror, venomemre ve milenium dışında incelenmesini isteyebileceklerimi yapmışsın daha hepsini okumadım gerçi.
Evet istekleri sıraya diziyorum, yayınlıyorumTrip atınca oluyormuş demek Sanırım özel istek falan da alıyorsun değil mi? Yoksa bu kadar sayfa yazılmazdı
Tamam @Shiki 'yi yap bir araKonunun amacı seni siteye çekmek için sevdiğin üyeleri incelemek
Evet istekleri sıraya diziyorum, yayınlıyorum
İstek yaptığın kişinin profili açık olmak zorunda
Terzi kendi söküğünü dikemezmişTamam @Shiki 'yi yap bir ara
Yoo diker. Sana kim söylemişse yalan söylemişTerzi kendi söküğünü dikemezmiş
O savaşta rol almışsın işte eski bi savaş hafızan gitmişYoo diker. Sana kim söylemişse yalan söylemiş
Ha bir ara beni de yapabilirsin yani Not: Ciddi değilim
Bu arada anlayamadığım bir şey var Çerlonun tanıtımındaki Mercury'nin bağlantısını çözemedim Çadır falan ne oluyor orada