Eksik yazmış biraz. Tamamlayalım. Dizi izleme canavarıdır, anketlere oy atmaz. Çok kısa yazmayı sever uzun uzun anlatmaya hiç gelemez veeeee en önemli özel yeteneği(yapmaktan çok keyif alır)Smoker'ın özel yeteneğini çok iyi yazmışsın![]()
YILDIRMAK
Eksik yazmış biraz. Tamamlayalım. Dizi izleme canavarıdır, anketlere oy atmaz. Çok kısa yazmayı sever uzun uzun anlatmaya hiç gelemez veeeee en önemli özel yeteneği(yapmaktan çok keyif alır)Smoker'ın özel yeteneğini çok iyi yazmışsın![]()
Roci'yi tam ben yapıyordum ama güzel yapmışsın. Aferin.İnadına yazdım onu![]()
Daha sert diyince merak ettm şimdiRoci'yi tam ben yapıyordum ama güzel yapmışsın. Aferin.Ben daha sert girecektim en azından ondan kurtardın onu.
Yap yap. Olmadı hakaret ve tahrikten ban falan yersin yani. Noolmuş.Roci'yi tam ben yapıyordum ama güzel yapmışsın. Aferin.Ben daha sert girecektim en azından ondan kurtardın onu.
Sanji fetişi olduğunu yüzüne vurmakBilinen Zayıflıkları: Yok
Kral among us'ta bile adam öldürmüyordu.''Ben impostor olmak istemiyorum.'' diyordu.Melek tacı ile full görev yapıyordu.Kaos adamın doğasına aykırı resmen.@Silver
Luffy fanlığı: 95
Zoro fanlığı: 93
Efendilik: 100
Saygınlık: 100
Manga bilgisi: 90
Özel yetenek: Haterı olması imkansız olma
Pasif yetenek: Sadece tartışma konusunun içinde gözükerek hardcore fanlara debuff verme
Geçen gün eski nickini sordum söylemedi ama terso yaptı.Kral among us'ta bile adam öldürmüyordu.''Ben impostor olmak istemiyorum.'' diyordu.Melek tacı ile full görev yapıyordu.Kaos adamın doğasına aykırı resmen.