Mürekkep dağılma efekti yapmış adam lanNaptın lan siteye
Mürekkep dağılma efekti yapmış adam lanNaptın lan siteye
Naptın lan siteye
![]()
@Yubashiri-sama
- Ortalama güç: 69
- Manga bilgisi: bayağ
- Anime bilgisi: jojo
- Üyelere karşı sabır: 9/11
- Objektif yorumlama:̷̧̠͔̦͉͇̦̲̓̔̈́̓̈́ͅ ̷̧̛̻̟̜̬̱̮̻̮̙͉̩͈̍̀͂͒̒ͅs̸̪͍̩̗̈́ĵ̶̻̞̤̮̌s̵̡̡͚͙̞̘͍͕̺̟̻̝͎͎͌̀̏̐͜j̵̡̨͈̱͕̺̙̙̻͙̮͈̱͍̑̑͋͐͑̾͊͗̅s̶̢̨̨̧̭͍̫̦̞̱̤̿j̸̛̠͇̪̅͋̂̀͛̎̌̕
̵̣́̋̃̆̓̿̀̃̈̆̅̿͝͝ͅÖ̵̲̉̀̌̇̀͋͛͐͑̄́̈̆̎͠ẕ̸̡̠͇̩̰̪̈́̈́̒̔̆̕̚e̵̡̛̳̣̳̗̞͉̮̻̞͈͌̏͗̀̓̀̈͜l̶̲̺͖̲̭͙͎͗̐͝ ̷̢̛͚̺̦̱̱̜͔͈͒͒̿̈́̓͝y̴̬̎̌͋̋̑̀̈ȩ̷̝͙̜͓͓̽̇̈̓̒͐́̆͝t̴̨̧̘̱͂̔̑͗̊̈̀͝ȩ̴̢͓͇̮̜̮̹̉̉͜ņ̶̛̪̼̫͋̾̔̉́̉͌̆͜ͅẻ̷̡̫͓̖͓̬̠͕͎͍̩̣̮͐̔͜k̴̨͚̟͎͎̣̰̗̬̳̺̠͙̣̹͝:̴͎̟̩̈̉͊͗͌͐̏̂͘̚͝͝ ̴̨̨̪̪̖͚̙̣̠̠̮̰́̏̇̒̇́̿̇̏̐.̴̪̣͊.̶̨̖̟̱̰͔͖̙̯̍̓͊͒͜͝.̸̧̨̟̰̮̣̰̖͚̳͂́́̚͜͠Ş̶̧̠̝̱̭̦̥͓̔̅̑̄́̾͂̄̀̃͗̕À̶̢̛̤̠̹̙̣͈̺̮͍͖͋̋̾͌̃̇͋͊̋͋͛n̴̫̞̰̱͖̄̍̑̈́̀̋̂̅͗͂̇͗͝j̴̢̛͙̫͚̉͝͠ͅi̴̤̟̞̲͖̮̿͑̀̈́̇͘s̷̢̧̡̲͓̪̮̠͐̀̒̃̔.̵̨̛̫̰͍̞̼̲͇̖͍̭̠̙̭͑̓͆̃͆̉́̔̚͝ͅ.̷̛͎̳͙̣͙̫̤͚̪͔̯̾̈̔͛͒̔̌̎̚.̴̢̢͇͇̯͖̳͙̖̞̳͔̍̒̂͋͗̆͊̈́̃̈́́͐̕͝
̵̩̤͈̄̇̑͐̔̏͑̚h̷̤͈̤͓̿ ⛥
google'a how to write demonic writing yazdım çıkana tıkladımNasıl yazdın ki bu yazıyı?
Peluş fetişliğinden kurtulana kadar gelmesin o.Özel yeteneğim seni siteye geri getirmek len daha ne istiyorsun
Ağğ bir de @Mike'ı geri getirebilsek![]()
bu kadar mütevazi cevap verilir mi la hacker sanmıştık seni .google'a how to write demonic writing yazdım çıkana tıkladım![]()
Demonic falan kara büyü mü yaptın ne yaptıngoogle'a how to write demonic writing yazdım çıkana tıkladım![]()
Yubashiri bana yaptı galibaDemonic falan kara büyü mü yaptın ne yaptın![]()
Son gidişimde Mike buralardaydı. Geri döndüm onu daha hiç görmedim. Ne yaptınız bandajcıya nerelerdeÖzel yeteneğim seni siteye geri getirmek len daha ne istiyorsun
Ağğ bir de @Mike'ı geri getirebilsek![]()
@AliKaptan@Kagura
![]()
- Müzik zevki : 95
- Anime bilgisi : 100
- Sosyallik gücü : 15
- Üşengeçlik : 100
- Sabır : 50 (+-50)
- Tartışma yeteneği : 95
- Özel yetenek : "Unexpected charm" ; Bir anda karşısındaki kişiyi etkisi altına alabilir.
- Pasif yetenek : Robotluk