Uşak isimden kaybediyor aslında. İsmi yüzünden Karadeniz'de sanan çok insan gördüm.Uşağın yine ismi kurtarıyor kahramanmaraş akdenizde diyince insanlar pki .s diyorlar
Uşak isimden kaybediyor aslında. İsmi yüzünden Karadeniz'de sanan çok insan gördüm.Uşağın yine ismi kurtarıyor kahramanmaraş akdenizde diyince insanlar pki .s diyorlar
Yok daha neler.Uşak isimden kaybediyor aslında. İsmi yüzünden Karadeniz'de sanan çok insan gördüm.
@Mr.Bushido, sana sesleniyor sanırımAdamın dibi.
Ne fark eder ha gaziantep ha kahramanmaraş alsdşjsadşGaziantep plakası 27 yalnız
Ya doğru ya hatta dondurma şakası bileem yapmıştım. Yeminle utandım. Özür dilerim @Bavs46 'nın gaziantep olduğunu kim söyledi sana ahshhsdjsjdkdjjsshahaa
O kadar bilmiyorum ki plakaları işte böyle olaylar başıma geliyorHerkes Gaziantepli olduğumu sanıyor ben 46 nın Gaziantep plakası olduğunu burada öğrendim Sirius da Harry Potter'a gönderme değil
İsmimin manası şu tam olarak: Önceden canım penceremden dışarı baktığımda Sirius yıldızını belli aylarda o mükemmel parlaklığı ile görürdüm. Onun hemen sağ altında ayrı bir yıldız kümesi var teleskopla bakıldığında o kadar güzel parlıyor ki anlatamam İşte onun ismi de m46 yıldız kümesi. O ıssız ve karanlık geceeeedeeee pencereden bakarken sürekli takıldığım ancak kayıt olmadığım bu forumda hesap açmaya karar verdim ve işte buradayım
Vaaay Dracule’ciğim çok mutlu oldum tşk...? sjjsjsj@Mr.Bushido, sana sesleniyor sanırım