Yok 4 v 2 'den2vs1 dövüşünden bu değil mi?
Yok 4 v 2 'den2vs1 dövüşünden bu değil mi?
Yok yok 2vs1 ksjsjsYok 4 v 2 'den
He şöyle olmuştur Garp vs Xebec&Kaido, Roger vs Wb& Mom bu şekilde olmuş olabilir.Yok yok 2vs1 ksjsjs
Bir tane daha vardı senin. Ottori mi neydi değişik bir nick. O nedirBen hep Koca Ana'yım. Adımda olmasına gerek yok.
Reyiz öyle şakasına yazdım zaten. He ben 2vs1 olduğuna inanıyorum ama burada da tartışmayalım şimdi. Çok derin bir konu çünkü girince çıkılmıyor kaskksHe şöyle olmuştur Garp vs Xebec&Kaido, Roger vs Wb& Mom bu şekilde olmuş olabilir.
Oda, kaidou daha miço diyor. Siz inatla onu adamdan sayıyorsunuz...He şöyle olmuştur Garp vs Xebec&Kaido, Roger vs Wb& Mom bu şekilde olmuş olabilir.
Seri zaten sırlar dünyası olmuş açıklarsa şanslı sayılırız dövüşün içeriğini.Reyiz öyle şakasına yazdım zaten. He ben 2vs1 olduğuna inanıyorum ama burada da tartışmayalım şimdi. Çok derin bir konu çünkü girince çıkılmıyor kaskks
Harbiden öyle ya. Manga mı okuyoruz bulmaca mı çözüyoruz belli değil zaten reyiz...Seri zaten sırlar dünyası olmuş açıklarsa şanslı sayılırız dövüşün içeriğini.
Ogami Itto. Yalnız Kurt ve Yavrusu adlı bir manganın ana karakteri.Bir tane daha vardı senin. Ottori mi neydi değişik bir nick. O nedir