Ben ilk duyduğumda kulaklık falan sanmıştım Zevkler ve renkler tartışılmaz deniyor ama bana hitap etmiyor.Tamam dogru tutup BTS diye kyahh demiyorum ...
Ben ilk duyduğumda kulaklık falan sanmıştım Zevkler ve renkler tartışılmaz deniyor ama bana hitap etmiyor.Tamam dogru tutup BTS diye kyahh demiyorum ...
Bende sevmiyorum açıkcası ben ses bakarım, akustiğine bakarım sağlam grupları var mesela ... BlackPink de saçma ama aynı ses tonlarından gidersek o kızın farklı gelmişti.Ben ilk duyduğumda kulaklık falan sanmıştım Zevkler ve renkler tartışılmaz deniyor ama bana hitap etmiyor.
Onu koyamam var öyle kaldi ki ne biçim konuşuyorsun, soğudum felan küstüm.Nickinden soğudum. Git geri Wataame koy.
Smoya söyle halleder.Bende sevmiyorum açıkcası ben ses bakarım, akustiğine bakarım sağlam grupları var mesela ... BlackPink de saçma ama aynı ses tonlarından gidersek o kızın farklı gelmişti.
Onu koyamam var öyle kaldi ki ne biçim konuşuyorsun, soğudum felan küstüm.
Technical death metal dinleyen bir adam nasıl dinlesin BTS falanBende sevmiyorum açıkcası ben ses bakarım, akustiğine bakarım sağlam grupları var mesela ... BlackPink de saçma ama aynı ses tonlarından gidersek o kızın farklı gelmişti.
Onu koyamam var öyle kaldi ki ne biçim konuşuyorsun, soğudum felan küstüm.
Son cümle haricini salla gitsin. Vivi'nin deyişi yeter.Mr.Bushido: KF’ye düşen ilk yağmur damlası demek... Şaka şaka...
Bushido samurayın ahlak yolu...
7 erdemli hayat felsefesi...
-Dürüstlük ve adalet
-Destansı cesaret
-Merhamet
-Kibarlık-nezaket
-Katıksız içtenlik
-Şeref
-Görev ve Sadakat
Ayrıca Vivi, Zoro’ya böyle seslenir ve bende ilk bu yüzden yapmıştım falan filan işte...
İlk gördüğümde manga da çok hoşuma gitmişti...Son cümle haricini salla gitsin. Vivi'nin deyişi yeter.
Adını ilk kruvasan sanji diye okumuştum.Technical death metal dinleyen bir adam nasıl dinlesin BTS falan
Çok bariz ya nasıl yanlış okudun :/Adını ilk kruvasan sanji diye okumuştum.
Ilk okuyuşumdu. Bir de herkesin senin gibi yabancı dili yok.Çok bariz ya nasıl yanlış okudun :/