Ben de katılayım, kurada denk gelirsek önceki maçın intikamını alırım bak @Mihawk
İnanırım, sonra da derince bir yutkunurum.O zamandan beri oynarım desem, inanır mısın?
Queen's Gambit izlemiştim, katılabilirim.
Belki daha sonra :dAbi hiç öyle düşünme @Mihawk ile bir maç yaptım ve kazananabileceğimi düşündüm ve ben daha önce hiç 1.lik 3.lük filan kazanmadım hiçbir yerde ve bence ben kötü oynayan biriyim
Final maçında beni soğuttular işin aslı. Satrancın profesyonel kanallarından hiç haberim yoktu, okul da en nihayetinde bu minvalde bir rehber olmadı.Forumdan bir sürü Büyük Usta çıkacakmış da bir şekilde farklı alanlara yönelmişler anlaşılan.
Vay arkadaş ben küçükken oynadığım oyunlardan kafayı en zorlayanı Dama'ydı herhalde : ))
Yok, beni yazma. Gelmem.Gelirsin abi, seni yazarım kuraya.
Her kişi için 10 dakika ve her turda sana gelince bir miktar zaman geliyor.10 dakikaya satranç maçı mı olur?
15 veya 20 güzel olur.Az mı geldi, çok mu?
İğnelemeyse üzerime alınmaya hazırım.Queen's Gambit izlemiştim, katılabilirim.
Aynı yaşlarda, hemen hemen birlikte başlayan kişilerin önüne geçmiş olman belirli bir yeteneğin olduğunu gösteriyor bence. Hoşuna gidiyorsa oynamayı bırakma bence. : ))Final maçında beni soğuttular işin aslı. Satrancın profesyonel kanallarından hiç haberim yoktu, okul da en nihayetinde bu minvalde bir rehber olmadı.
Tabi herşeyden önce iyi bir oyuncu muydum orası ayrı. Ne kadar iyi olduğunu da yendiğin, yani ikinci belirlediği için ne kadar iyi ne kadar kötü oynuyordum emin değilim :I