3 lü çatal yaptığında farkettim bende ama geç oldu. Yanlış oynadım. İnşallah kale yer dedim vezir gitti ?teşekkürler ben de veziri yediğinde ne olduğunu anlamadım oyundan koptum oyun sonuna kadar zorlandım
Heyecanlı bir maç oldu
3 lü çatal yaptığında farkettim bende ama geç oldu. Yanlış oynadım. İnşallah kale yer dedim vezir gitti ?teşekkürler ben de veziri yediğinde ne olduğunu anlamadım oyundan koptum oyun sonuna kadar zorlandım
OlurGel benlede oyna kendisi beni 3-4 kez yenmiş birisidir kötüyüm yani, tabi istersen
Rapid Chess • DE4THNIGHT vs Yusuf10133
DE4THNIGHT (1279?) played Yusuf10133 (1760?) in a casual Rapid (10+5) game of chess. Yusuf10133 ran out of time after 46 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
@RORONOA Bana da davet atsana.
gel oynayak, sol elle oynicam@twei Buna hiç gülme. Piyonu karşı tarafın son karesine gidince vezire dönüştüğünü bu sabah hatırlamış biriyim ben.
Link de bi sıkıntımı var acaba
İçerdeyimLink de bi sıkıntımı var acaba
Film izliyordum tam konsantre olamadım. Yoksa ağır tokatlardım.gel oynayak, sol elle oynicam
Rapid Chess • Anon. vs Chris_176
Anon. played Chris_176 (1500?) in a casual Rapid (10+3) game of chess. Chris_176 ran out of time after 44 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org