Bu turnuvaya kadar benim de hiç galibiyetim yoktu ama burada 2'de 2 gidiyorum. Ümidini kaybetme.muhtemelen galibiyet siz varken çok uzak bir konu olurdu benim için, hatta aynı cümle içinde kullanmak bile yakışı kalmaz
Bu turnuvaya kadar benim de hiç galibiyetim yoktu ama burada 2'de 2 gidiyorum. Ümidini kaybetme.muhtemelen galibiyet siz varken çok uzak bir konu olurdu benim için, hatta aynı cümle içinde kullanmak bile yakışı kalmaz
üçte üç yapmak ister misinBu turnuvaya kadar benim de hiç galibiyetim yoktu ama burada 2'de 2 gidiyorum. Ümidini kaybetme.
Çekirge 3. yü sıçrayamaz ama hadi deniyimüçte üç yapmak ister misin
Correspondence Chess • rorono4 vs UranyumX
rorono4 (1500?) played UranyumX (1500?) in a casual Correspondence game of chess. UranyumX resigned after 21 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
kuzenim sağ olsun, her satranç konusunda "ben oynayamıyorum ya" moduyla, uzaklaştım. tavsiyene uyup tekrar deneyebilirim, araya ergenlik de girdi(hatta uzun yıllar), belki iq'm bir miktar gelişmiştirBirkaç video izleyip 10-20 maç atarsan artık oyunu oynarken farklı bir hisse kapılırsın. Nasıl tasvir etsem bilmiyorum ama gözlem hakisi açtığını düşün. Birkaç hamleyi öngörebiliyorsun, satranç tahtası daha bir oturuyor kafanda, başlarda belli bir düzenle oynar iki taraf da. O düzeni hissedip ona göre hamle yapabiliyosun.
güçlü bir rakip denk gelmiştir, süre de kısıtlı, normalden daha zordur muhtemelen.İlk turda elendim, desem? :d
ahahahah çocuk Ankara'da 1. olmuş, zaman sıkışmasında Ichigo gibi eğitim görseymişim belki mutlu sonla bitirirdimOkurken bir yerden sonra "azmettim çalıştım yendim" demeni bekledim ama bir türlü yenememişin hayallerimi yıktın.
Çocukken çok oynardım en az 12 13 yıldır oynamıyorum deneme oyunu oynamak istiyorum.
1 deneme oyunu oynamak isteyen var mı?
Açın oda oynayalım ?
TebriklerCorrespondence Chess • Yusuf10133 vs rorono4
Yusuf10133 (1500?) played rorono4 (1500?) in a casual Correspondence game of chess. rorono4 won by checkmate after 46 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
teşekkürler ben de veziri yediğinde ne olduğunu anlamadım oyundan koptum oyun sonuna kadar zorlandımTebrikler
Bu arada aklımı aldın ?
Gel benlede oyna kendisi beni 3-4 kez yenmiş birisidir kötüyüm yani, tabi istersenTebrikler
Bu arada aklımı aldın ?