Kafa takılıyor ister istemez.Herkes 3 5 işle aynı anda uğraşamaya bilir.
Kafa takılıyor ister istemez.Herkes 3 5 işle aynı anda uğraşamaya bilir.
Üzgünüm Rifo-kun mecburdumGalibiyet serim sona erdi.
Zehahaha yine boyundan büyük konuşmalar. Artık tahtı sana vermeyiz. Lig uzun maraton elbet yetişirim.@Ashitaka bir günlüğüne de olsa lider oldun ashi hadi yine iyisin @Will of D. naapsın hiç olamadı
İnsanın aklı kalıyor harbiden.
Yetişince konuşalım bunları sürekli arkaya dönüp cevap vermek zor oluyorÜzgünüm Rifo-kun mecburdum
Zehahaha yine boyundan büyük konuşmalar. Artık tahtı sana vermeyiz. Lig uzun maraton elbet yetişirim.
Biz aynı oyunu oynamıyoruz sanırımİnsanın aklı kalıyor harbiden.
Bazen düşünüyorum benim futbolcularım neden böyle diyeYetişince konuşalım bunları sürekli arkaya dönüp cevap vermek zor oluyor
Biz aynı oyunu oynamıyoruz sanırım
Te Allahım ya abi romantik misin nesin sen şu oyunda 2 şey var transfer ve antrenman. Messi'nin 100 Callejon'un 111 olduğu bir oyunda oyuncuları düşünmek doğru mudur Ben şahsen hiç takılmıyorum isimlere gücüne bakarım adamın alır satarım ya da antrenman basarım oyuncuyla ilgili düşünecek başka ne var ki bildirim gelmese vallahi aklıma gelmiyor oyun günlük hayatta antrenman bitince transfer olunca giriyorum bir tek o da günde 5tir en fazla çok bile giriyorumBazen düşünüyorum benim futbolcularım neden böyle diye
Ya gücü çok olan futbolcularım iş yapmıyor bazen. Az olan daha çok iş yapıyor. Yerini değiştiriyorum filan yok iş yapmıyor. AnlamıyorumTe Allahım ya abi romantik misin nesin sen şu oyunda 2 şey var transfer ve antrenman. Messi'nin 100 Callejon'un 111 olduğu bir oyunda oyuncuları düşünmek doğru mudur Ben şahsen hiç takılmıyorum isimlere gücüne bakarım adamın alır satarım ya da antrenman basarım oyuncuyla ilgili düşünecek başka ne var ki bildirim gelmese vallahi aklıma gelmiyor oyun günlük hayatta antrenman bitince transfer olunca giriyorum bir tek o da günde 5tir en fazla çok bile giriyorum
Ben genelde zayıf rakiplere rotasyonlu çıkıyorum yedek ağırlıklı ki as oyuncular yorulmasın öyle olunca zayıf rakibe güçsüz oyuncularım iyi performans sergiliyor istatistikleri iyi oluyor güçlü rakip olunca da iyi oyuncular o kadar kolay skor yapamıyor yani bende böyle oluyor. Sende benzer rotasyonları yapıyorsan sebebi bu olabilirYa gücü çok olan futbolcularım iş yapmıyor bazen. Az olan daha çok iş yapıyor. Yerini değiştiriyorum filan yok iş yapmıyor. Anlamıyorum