Hayır zamlarını daha yeni yapmıştim ;/Üst üste 5 yenilgi ve ardından bir beraberlik aldım 17 şutun var isabet oranı 0 nedir, seninkiler dağa taşa vura vura satmış maçı
Hayır zamlarını daha yeni yapmıştim ;/Üst üste 5 yenilgi ve ardından bir beraberlik aldım 17 şutun var isabet oranı 0 nedir, seninkiler dağa taşa vura vura satmış maçı
@GeorgeRMartin o ne biçim kadro yemin ediyorum sanki premier ligde city nın kadrosuna baktığımı sandım
Ben sana dedim başka liglere benzemez çok sert geçer diyeBir daha sizinle bir lige girersek o lige baştan özen gösterecem
Çok kötü geçeceğini biliyorum ama kaybedeceksem erkek gibi kaybedecem istifa yok ( kendi adıma konuşuyorum )Ben sana dedim başka liglere benzemez çok sert geçer diye
Bu arada istifa eden olmus recep camgöz galiba bu sene istifalar oldu hoş olmadı.
Çalış tabi dostum zorla oynatamayız kimseyi, zaten dersler her şeyden önce gelir yinede bu oyun insanın pek zamanını almıyor bana göre günde 15-20 dk ayıran kişi gayet başarılı bir sezon çıkarır 5er dkdan günde 3-4 kere girmek yeterli o yüzden istifaları anlayamıyorum benKusura bakmayın gençler İngilizce çalışmam gerekiyor, bakamıyorum. İstifa etmek durumunda kaldım
Kafa takılıyor ister istemez.Herkes 3 5 işle aynı anda uğraşamaya bilir.Çalış tabi dostum zorla oynatamayız kimseyi, zaten dersler her şeyden önce gelir yinede bu oyun insanın pek zamanını almıyor bana göre günde 15-20 dk ayıran kişi gayet başarılı bir sezon çıkarır 5er dkdan günde 3-4 kere girmek yeterli o yüzden istifaları anlayamıyorum ben