Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM

Hangi ligi oynayalım ? Ligleri katılımcı sayısına göre aldım 20 kişiyiz !!

• İngiltere Premier

• İtalya Seria

• İspanya La Liga

• Fransa Ligi

• Brezilya Ligi

• ABD MLS

• Kolombiya Ligi

• İngiltere 2.lig

• İtalya 2.lig

• İspanya 2.lig

• Fransa 2.lig

• Arjantin 2.lig

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de hazırlandım kpss'ye bu bahane değil :D Şaka bir yana nasıl geçti sınav istediğin netlere ulaşabildin mi ?
Pek sayılmaz :D Ama bu sene daha önce uygulanmayan yönetmelik uygulandı, teknik eğitim fakültesi ve eğitim fakültesi ayrıldı. Öyle olunca TEF'in atama puanları düştü. Bu da bana umut oldu açıkçası. Yönetmelik uygulanmaya devam ederse bir şansım olabilir. Yakın bir puan alacağım gibi ama açıklanmadan bilmek zor. Ve de kontenjan da önemli malum. Hayırlısı :D

Senin nasıldı?

Pek sayılmaz :D Ama bu sene daha önce uygulanmayan yönetmelik uygulandı, teknik eğitim fakültesi ve eğitim fakültesi ayrıldı. Öyle olunca TEF'in atama puanları düştü. Bu da bana umut oldu açıkçası. Yönetmelik uygulanmaya devam ederse bir şansım olabilir. Yakın bir puan alacağım gibi ama açıklanmadan bilmek zor. Ve de kontenjan da önemli malum. Hayırlısı :D

Senin nasıldı?
İnşallah istediğin gibi olur. Koca sene emek veriyoruz karşılığını alamamak insanın psikolojisini bozuyor sonra :üzgünüm: Benim bölümden atamaları p3'le yapıyorlar 2 yılda bir. Alan falan olmayınca hazırlanmak daha kolay oluyor ben de iyi hazırlandım. Sorular açıklanınca baktım GY 48, GK 48 net hesapladım yanlışım varsa bile en fazla 92-93 nete kadar düşerim diye düşünüyorum. Ben mezun olalı 3 yıl oldu eğer yeterli kontenjan açmazlarsa artık gına geldi düz memurluk falan hepsini yazacağım :rolleyes:

İnşallah istediğin gibi olur. Koca sene emek veriyoruz karşılığını alamamak insanın psikolojisini bozuyor sonra :üzgünüm: Benim bölümden atamaları p3'le yapıyorlar 2 yılda bir. Alan falan olmayınca hazırlanmak daha kolay oluyor ben de iyi hazırlandım. Sorular açıklanınca baktım GY 48, GK 48 net hesapladım yanlışım varsa bile en fazla 92-93 nete kadar düşerim diye düşünüyorum. Ben mezun olalı 3 yıl oldu eğer yeterli kontenjan açmazlarsa artık gına geldi düz memurluk falan hepsini yazacağım :rolleyes:
Ne yaptın sen ya maşallah :D Valla helal olsun. Yaz geç hiç acıma neresi gelirse. Hayırlısı olsun. Neyse konuyu meşgul etmeyelim fazla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık