Ben de hazırlandım kpss'ye bu bahane değil Şaka bir yana nasıl geçti sınav istediğin netlere ulaşabildin mi ?KPSS malum
Ben de hazırlandım kpss'ye bu bahane değil Şaka bir yana nasıl geçti sınav istediğin netlere ulaşabildin mi ?KPSS malum
Pek sayılmaz Ama bu sene daha önce uygulanmayan yönetmelik uygulandı, teknik eğitim fakültesi ve eğitim fakültesi ayrıldı. Öyle olunca TEF'in atama puanları düştü. Bu da bana umut oldu açıkçası. Yönetmelik uygulanmaya devam ederse bir şansım olabilir. Yakın bir puan alacağım gibi ama açıklanmadan bilmek zor. Ve de kontenjan da önemli malum. HayırlısıBen de hazırlandım kpss'ye bu bahane değil Şaka bir yana nasıl geçti sınav istediğin netlere ulaşabildin mi ?
İnşallah istediğin gibi olur. Koca sene emek veriyoruz karşılığını alamamak insanın psikolojisini bozuyor sonra Benim bölümden atamaları p3'le yapıyorlar 2 yılda bir. Alan falan olmayınca hazırlanmak daha kolay oluyor ben de iyi hazırlandım. Sorular açıklanınca baktım GY 48, GK 48 net hesapladım yanlışım varsa bile en fazla 92-93 nete kadar düşerim diye düşünüyorum. Ben mezun olalı 3 yıl oldu eğer yeterli kontenjan açmazlarsa artık gına geldi düz memurluk falan hepsini yazacağımPek sayılmaz Ama bu sene daha önce uygulanmayan yönetmelik uygulandı, teknik eğitim fakültesi ve eğitim fakültesi ayrıldı. Öyle olunca TEF'in atama puanları düştü. Bu da bana umut oldu açıkçası. Yönetmelik uygulanmaya devam ederse bir şansım olabilir. Yakın bir puan alacağım gibi ama açıklanmadan bilmek zor. Ve de kontenjan da önemli malum. Hayırlısı
Senin nasıldı?
Ne yaptın sen ya maşallah Valla helal olsun. Yaz geç hiç acıma neresi gelirse. Hayırlısı olsun. Neyse konuyu meşgul etmeyelim fazlaİnşallah istediğin gibi olur. Koca sene emek veriyoruz karşılığını alamamak insanın psikolojisini bozuyor sonra Benim bölümden atamaları p3'le yapıyorlar 2 yılda bir. Alan falan olmayınca hazırlanmak daha kolay oluyor ben de iyi hazırlandım. Sorular açıklanınca baktım GY 48, GK 48 net hesapladım yanlışım varsa bile en fazla 92-93 nete kadar düşerim diye düşünüyorum. Ben mezun olalı 3 yıl oldu eğer yeterli kontenjan açmazlarsa artık gına geldi düz memurluk falan hepsini yazacağım
Eyvallah dostum inşallah hepimiz iş güç sahibi oluruz da hayatımızı yaşamaya odaklanabiliriz Zaten bi biz yazıyoruz konuda pek muhabbet olmuyor şampiyon erken belirleninceNe yaptın sen ya maşallah Valla helal olsun. Yaz geç hiç acıma neresi gelirse. Hayırlısı olsun. Neyse konuyu meşgul etmeyelim fazla
Amin inşallah. Artık zamanı geldi de geçiyorEyvallah dostum inşallah hepimiz iş güç sahibi oluruz da hayatımızı yaşamaya odaklanabiliriz Zaten bi biz yazıyoruz konuda pek muhabbet olmuyor şampiyon erken belirlenince
Yakında alırım sendenAmin inşallah. Artık zamanı geldi de geçiyor
Ahahaha Ben de tersten şampiyonum ne olmuş yani
Takım toparlanıyor, ligin ikinci yarısında patlama yapacağız sıkı tutununYakında alırım senden
Bende öyle diyorum zaten zaten benim gerimde az takım vardı biri daha önüne geçecekTakım toparlanıyor, ligin ikinci yarısında patlama yapacağız sıkı tutunun