Rifuru takım kurmayı unuttum bu şansı kaçırmamalıydın Spora gittim 5 gibi şarjım bitti orada bide yetişemedim ama kadro kalitesinin önemini görmüş oldukÇok ama çok iyi oynadım ama yenildim. Hain kaleci her geleni yemiş yoksa kesin kazanırdım. Şampiyonluğum az uzaklarda.
Ben de diyorum neden istatistiklerde daha iyiyim diye Ben takıma oğullarım dedim, ilgilendim, şımarttım onları, beni sırtımdan vurdular.Rifuru takım kurmayı unuttum bu şansı kaçırmamalıydın Spora gittim 5 gibi şarjım bitti orada bide yetişemedim ama kadro kalitesinin önemini görmüş olduk
Vallahi kesin kaybettim dedim, eve koşarak geldim ama şükür kazanmışım normalde kaybetsem sorun değil de kadro kuramamaktan falan kaybedersem üzülürüm aç kurt gibi peşimde 4 takım var kaybetsem çullanacaklar üstüme ( sen onlardan biri değilsin bu arada o yüzden gerçekçi hedeflere yönel artık ) ama bu şekilde kazandığıma göre daha da kaybetmemBen de diyorum neden istatistiklerde daha iyiyim diye Ben takıma oğullarım dedim, ilgilendim, şımarttım onları, beni sırtımdan vurdular.
Kadro kalitesinde geçen bakmıştım 15. sıradaydım ama süper taktiklerimle zirveye tırmanmam yakındır. İkinci yarı şampiyon olurum muhtemelen.
Vallahi kesin kaybettim dedim, eve koşarak geldim ama şükür kazanmışım normalde kaybetsem sorun değil de kadro kuramamaktan falan kaybedersem üzülürüm aç kurt gibi peşimde 4 takım var kaybetsem çullanacaklar üstüme ( sen onlardan biri değilsin bu arada o yüzden gerçekçi hedeflere yönel artık ) ama bu şekilde kazandığıma göre daha da kaybetmem
Gelişim budur işteBugün kazandım hayret
Sona kalan dona kalır biraderim millet los galaktikos yaptı takımını sen daha yeni geldinBana nasıl bir takım bırakmışsınız abi kova bu 0 puan ne ya
KPSS malumGelişim budur işte
Sona kalan dona kalır biraderim millet los galaktikos yaptı takımını sen daha yeni geldin