Oynatmayacaktım ama kendin kaşındın biraderim Chiesa is comingElinden geleni ardına koyma ama chiesa yı alma
Oynatmayacaktım ama kendin kaşındın biraderim Chiesa is comingElinden geleni ardına koyma ama chiesa yı alma
Çok agresif oynacam görürsünOynatmayacaktım ama kendin kaşındın biraderim Chiesa is coming
Üzgünüm hak ettiğin ilgiyi gösteremedim sana bi 5 gol yakışırdıÇok agresif oynacam görürsün
te Allah'ım ya UEFA'ya katılmaya çalışan takımın gördüğü şampiyonluk rüyasıBerabere kalmam şaşırtıcıydı. Puan farkı açıldı ama bu fark önemsiz. Çünkü daha çok maç var ve ben önümdeki maçlara bakıyorum. Şampiyonluğum hala yakınlarda, az kaldı.
Oyun tarzını agresif yapmayı unuttum ama bende şaşırdım maçı hiç izlemedim direkt geçtim öne reklam geldi skoru görmeden yanımdaki arkadaşa en az 7 - 0 yemişimdir dedimÜzgünüm hak ettiğin ilgiyi gösteremedim sana bi 5 gol yakışırdı
te Allah'ım ya UEFA'ya katılmaya çalışan takımın gördüğü şampiyonluk rüyası
Yok la küçümseme kendini ben forumdaki ilk ligimde Chievo ile italyada 9. olmuştum ama menajer puanında 2.ydimOyun tarzını agresif yapmayı unuttum ama bende şaşırdım maçı hiç izlemedim direkt geçtim öne reklam geldi skoru görmeden yanımdaki arkadaşa en az 7 - 0 yemişimdir dedim
Bir önceki maç kazandığım için bu maçı kaybetmem gerekirdi ama berabere kaldım. Şeytanın bacağı kırıldı, büyük oyun bozuldu. Beni artık kim tutabilir? Şampiyonluk ile aramda bir tek sen varsın. 15. Hafta her şey sona erecek ve bu bir puan bana şampiyonluğu getirecek.te Allah'ım ya UEFA'ya katılmaya çalışan takımın gördüğü şampiyonluk rüyası