devamını bekliyoruz.Siftağı yaptık hayırlısıyla
devamını bekliyoruz.Siftağı yaptık hayırlısıyla
clas c ne bilmem ama Barnsley benim takım.Fena başlamadım.Sonuçtan ziyade ilk defa kadroyu erken kurabildim.Tek eksik forvet kaldı.@Riful ben sana o taktiği değiştir diye boşuna demiyorum dimi
@Will of D. çok ta averaj verme istersen sonra aradaki fark kapanmaz sen benim çömezlerden çekindin ama forum asıl darbe bizim forumdan geldi maç vermeyecekler sana bu sezon sanırım
@Daredewill durup durup wille patlıyon sen de Selim her sezon aynı şey ayıp ama
@Kaizokou Gari galibiyet serisi yapacağım diyen genç yenildi bari 2 hafta üst üste kazansaydın la seri olamadı bu tek galibiyette kaldı
@Eustass Captain Kidd clas c sen misin la maşallah iyi başladığın bir sezon gördüm sonunda
@Riful ben sana o taktiği değiştir diye boşuna demiyorum dimi
Aynen o başka arkadaşmış sen de kötü başlamadın gerçekten ama umutlanmak da gelmiyor içimdenclas c ne bilmem ama Barnsley benim takım.Fena başlamadım.Sonuçtan ziyade ilk defa kadroyu erken kurabildim.Tek eksik forvet kaldı.
64 mü millet 90 üstü yapmış forvetleri Benim Gabriel Jesus balon çıktı dünya kupasında anlamıştım ama özel teklif gelince alayım dedimForvet aldım bu maç 1 tane daha alayım devamı gelecek 64 lükle oynuyom bugünleri görüceğimde varmış demekki
İddialı hmmm severim aldım bu msj kayda@GeorgeRMartin beşinci hafta görüşelim canım.
Yenilerden o forumdaki nickini bilmiyoruzHull city kimin?
Cla5 c benim. Uzmanları belirlemeyi unutmuşum. Penaltı filan kaçırdık bu maç.@Riful ben sana o taktiği değiştir diye boşuna demiyorum dimi
@Will of D. çok ta averaj verme istersen sonra aradaki fark kapanmaz sen benim çömezlerden çekindin ama forum asıl darbe bizim forumdan geldi maç vermeyecekler sana bu sezon sanırım
@Daredewill durup durup wille patlıyon sen de Selim her sezon aynı şey ayıp ama
@Kaizokou Gari galibiyet serisi yapacağım diyen genç yenildi bari 2 hafta üst üste kazansaydın la seri olamadı bu tek galibiyette kaldı
@Eustass Captain Kidd clas c sen misin la maşallah iyi başladığın bir sezon gördüm sonunda