Sen mi içimden geçtin lan.4 0 la kolay maç olmuş.Demiştim kolay olur diye
Sen mi içimden geçtin lan.4 0 la kolay maç olmuş.Demiştim kolay olur diye
AynenSen mi içimden geçtin lan.
Kid diyorum Hisoka seiyuusu çıkmış, katliam yapmasın sakın?Aynen
Kadroda bir tek bir tane stoper ve orta saha eksik.Onları da tamamladım mı ilk defa bu kadar iyi bir lig başlangıcı yapmış olacağım.
Konunun altında görünmenden belliydi bunu diyeceğin pislik herif.Ağlamalar daha ilk haftadan başlamış ahahhaha
Yalan mı söyleyecez olum kardeşim bahçedeyd, bende konuya dalmışım amma abarttınız be. Hem Selimde unutmuş.@Will of D. Ulan kimse takım kurmayı unutmasın diye buradan yazdım maçlar başlamadan sırf şu cümle kurulmasın dedim yine aynı hayır kazanıyoruz sonra sevinemiyoruz adam takım kurmamış diye
Defans hattım kaldı bir tek onu da halledersem benim kadro tamam daha da yıkılmam
@Riful hala 4 4 2 A kanatları kullan mı oynuyorsun yoksa bırak şu köhne taktikleri artık modern futbola boyun eğ
Yenileri heveslendirmek lazım. Şimdi gel gel yapıyorum. Bırak kazansınlar sonra oynayacak kişi bulamıyoruz.Konunun altında görünmenden belliydi bunu diyeceğin pislik herif.
Yalan mı söyleyecez olum kardeşim bahçedeyd, bende konuya dalmışım amma abarttınız be. Hem Selimde unutmuş.
Bu size benden avantaj. Kıyağımı unutmayın.
@Daredewill yalnız değilsin selo da şu içimden geçti lafını bırak.
Anlamadım vallaKid diyorum Hisoka seiyuusu çıkmış, katliam yapmasın sakın?
Klasik 4-4-2 oynatmanın verdiği tadı başka hiçbir şeyden almadım. Belki 4-4-2 B ama yok yok 4-4-2 A daha güzel.@Riful hala 4 4 2 A kanatları kullan mı oynuyorsun yoksa bırak şu köhne taktikleri artık modern futbola boyun eğ
Gözümde seni resmederken trapattoni canlanıyor 4 3 3 e adapte ol artıkKlasik 4-4-2 oynatmanın verdiği tadı başka hiçbir şeyden almadım. Belki 4-4-2 B ama yok yok 4-4-2 A daha güzel.