Bende de aynı oluyor, her zaman rakip daha iyi dizilişe sahip diyor. İkimizin maçında görüşürüz.Her seferinde neden takip takım daha dizilişi oluyor yav anlamadım ben bu işi
Neyden bahsediyorsunuz ?Bende de aynı oluyor, her zaman rakip daha iyi dizilişe sahip diyor. İkimizin maçında görüşürüz.
''Neden her seferinde rakip takımın dizilişi daha iyi oluyor'' demek istedi ondan anlamamışıdır bende zor anladımNeyden bahsediyorsunuz ?
Tur bitiminde menejer puanları hesaplanırken daha iyi bir dizilişe rakiple karşılaştınız uyarısı geliyor. Eskiden maç sonunda yorumlarda da derlerdi.Neyden bahsediyorsunuz ?
Şu paranın geldiği ekranı mı diyorsun ? Hiç dikkat etmedim desem.Tur bitiminde menejer puanları hesaplanırken daha iyi bir dizilişe rakiple karşılaştınız uyarısı geliyor. Eskiden maç sonunda yorumlarda da derlerdi.
Demek ki sen hep daha iyi bir dizilişe sahipsin ki görmemişsin hiç
Menejere verilen puanlar var ya hani, madalya gibi bir şeyin yanında yazan puanlar, işte onların hesaplandığı ekranda yazıyor. Para veriyor mu o ekranda hatırlayamadım ama yok diye sanıyorum.Şu paranın geldiği ekranı mı diyorsun ? Hiç dikkat etmedim desem.
Yok yok bozuk oBu kaşif sğa istediğim halde sla ve sf getiriyor ben mi hata yapıyorum acaba?