Evet, turnayı gözünden vurdum resmen.Kaleci Mignoleti listeden mi aldın? @Jiraiya
Evet, turnayı gözünden vurdum resmen.Kaleci Mignoleti listeden mi aldın? @Jiraiya
Param varken bir sğa istedim gelmedi kaç gündür nasıl sğa bulurum kiYok yok bozuk o
Aynen öyle görünce şaşırdımEvet, turnayı gözünden vurdum resmen.
Sola bas belki sağ getirir .pParam varken bir sğa istedim gelmedi kaç gündür nasıl sğa bulurum ki
Geçen attığım mesaj:Param varken bir sğa istedim gelmedi kaç gündür nasıl sğa bulurum ki
Benim bildiğim böyle.Orta saha kanat almanıza gerek yok, duruma göre OS,DOS,OOS kullanabilirsiniz o bölgelerde. Öyle detaylı bir oyun değil mi bu mantığı basit yüzeysel bir oyun. Aynı zamanda sağ sol ayrımı da yok onu da ekleyim. SLA yerine SĞA yada SĞB yerine SLB kullanabilirsiniz. Bilmeyenler için söyleyim dedim. Herkese iyi bayramlar...
denerim sağolasın xdSola bas belki sağ getirir .p
Öyle ise hiç sğa filan aramama gerek yok ama sf ler sğa görevi görebilir mi görüyor ise çok iyiGeçen attığım mesaj:
Benim bildiğim böyle.
Yok ben farklı ligde oynuyorum ama burayı okumak sarıyor hemde takımda sğa yok o yüzden sorayım dedimSen hangi takımsın adını bulamadım? @Urahara
Orta saha kanatda geçerli bu, ileri kanat için değil. Defi 15-20 civarında olanları koyabilirsin, defi ne kadar fazla ise o kadar iyi olur açık kanatda. Farkettiysen +30 defli forveter açık kanat oluyor zaten.Öyle ise hiç sğa filan aramama gerek yok ama sf ler sğa görevi görebilir mi görüyor ise çok iyi