Sen bilin illa biri alacakOnu diyorum işte çok adamın var ama hem de seviye düşük yine de vermiyorsun.
Etmez o 20 M.
Sen bilin illa biri alacakOnu diyorum işte çok adamın var ama hem de seviye düşük yine de vermiyorsun.
Etmez o 20 M.
Listede satarsın anca burada 10 M lik adama kimse 20 M vermez.Sen bilin illa biri alacak
Daha demin Borsalino verdi ve satmadımListede satarsın anca burada 10 M lik adama kimse 20 M vermez.
94 rafa silva vardı 3m fazla ödeyerek onu aldım 85 lik bi ouncu icin cok o para bencedeDaha demin Borsalino verdi ve satmadım
La tamam da aynı mevki de 4-5 adamın var hangini geliştircen?Geliştirmek için tutuyorum onları iste. Kovacic’i vereyim abime ?
Kime verdi? Genç adama verilir bunun dediği adam Moura.Daha demin Borsalino verdi ve satmadım
Kovacic’e verdi. Kovacic 12.8 m 27 yasında . O da 22 falan verdi ama adam 2 gündür listede 31 milyona falan duruyor .La tamam da aynı mevki de 4-5 adamın var hangini geliştircen?
Kime verdi? Genç adama verilir bunun dediği adam Moura.
Onu geç 2 kat genç adama bile zor verilir bence, parası çok olan verir ama dediğim gibi 2 kat fiyat çok kalitesi 80 küsürlerde olan adamlar için. Sezon sonuna kadar geliştirmesi falan var bir de...
Adam aldım şuan param yok zaten 12.5 M var. Adam satılırsa teklif atarım çok fazla para istemezsen.Kovacic’e verdi. Kovacic 12.8 m 27 yasında . O da 22 falan verdi ama adam 2 gündür listede 31 milyona falan duruyor .
Mount için teklifin ne peki ?
25 ? Bot 31’e kadar çıkıyor 6 milyon indirim .Adam aldım şuan param yok zaten 12.5 M var. Adam satılırsa teklif atarım çok fazla para istemezsen.
23'e anlaşalım zaten satılacak olan adamım 15 falan ediyor 2-3 M de stad geliştirmesi için kalsın bari. :/25 ? Bot 31’e kadar çıkıyor 6 milyon indirim .