@Borsalino kovacic’e 10 milyon düşük teklif yapmıssın. Daha yukarı çıkman lazım :/
Yine borsalino’nun teklif makuldü ama 10 milyon zarar çok. kaşifin getirdiği fiyatlardan daha ucuz değere teklif yapanlar var .Arkadaşalar bu @Bavs dan futbolcu almaya çalışmayın, elinizi verirken kolunuzu koparır dikkat edin...
Para olsa dükkan senin derdim ama daha iyi değerdde başka oyuncu var o yüzden o kadar para veremem@Borsalino kovacic’e 10 milyon düşük teklif yapmıssın. Daha yukarı çıkman lazım :/
La senden oynatmadığın Mount'u istedim belki sezon boyu 3-4 maç oynatacan vermedin.Yine borsalino’nun telif makuldü kaşifin getirdiği fiyatlardan daha ucuz değere teklif yapanlar var .
Lucas moura 20 mBana şöyle sağlam bir sağ açık lazım.
Satmak isteyen varsa yazsın...
Onu ya da hakimi’yi satmam lazım ama içimden gelmiyor, duygusal sebepler. 4 tane gelişime açık oyuncu var os’ta hangi birine antreman basacağım bilmiyorum.La senden oynatmadığın Mount'u istedim belki sezon boyu 3-4 maç oynatacan vermedin.
Adamın morali bile düşmüş. :/
Onu diyorum işte çok adamın var ama hem de seviye düşük yine de vermiyorsun.Onu ya da hakimi’yi satmam lazım ama içimden gelmiyor, duygusal sebepler. 4 tane gelişime açık oyuncu var os’ta hangi birine antreman basacağım bilmiyorum.
Etmez o 20 M.Lucas moura 20 m
Geliştirmek için tutuyorum onları iste. Kovacic’i vereyim abime ?Onu diyorum işte çok adamın var ama hem de seviye düşük yine de vermiyorsun.
Etmez o 20 M.