Tüm engelleri bir bir aşıyoruz, azmin önünde kimseler duramıyor. Bu noktada şampiyonluk ikimiz için de kaçınılmaz.@Riful yolun açık olsun yiğidim sözümde durup önünü açtım
Lan oyunun saçmalığı değilse ne olayım. Lan agresif bile oynamıyorum Mbappe rakibe uçan tekme atıyor. Lan bari düzgün bir şeyden kırmızı ver saçmalama.Tüm engelleri bir bir aşıyoruz, azmin önünde kimseler duramıyor. Bu noktada şampiyonluk ikimiz için de kaçınılmaz.
@Sir Crocodile
Stadyum seviyesi 3’e rağmen deplasmanda yendim tebrik nerede tebrik ? 2 farklı hemde ..Lan oyunun saçmalığı değilse ne olayım. Lan agresif bile oynamıyorum Mbappe rakibe uçan tekme atıyor. Lan bari düzgün bir şeyden kırmızı ver saçmalama.
1-0 öne geçtiğimiz maçı kaybediyoruz saçmalıklar yüzünden.
Lan 1-0 yeniyordum lafta oyuncum uçan tekme atmış 10 kişi eksik düştükten sonra öne geçmişsin.Stadyum seviyesi 3’e rağmen deplasmanda yendim tebrik nerede tebrik ? 2 farklı hemde ..
Hala kadro kalitesi diyon la yuh :/Lan 1-0 yeniyordum lafta oyuncum uçan tekme atmış 10 kişi eksik düştükten sonra öne geçmişsin.
Ne tebriği bekliyon? Hakem maçı benden alıp sana vermiş. Agresif bile oynamadım oyuncum hangi kafayla uçan tekme atıyor çözemedim.
Onun duşında senin kadro kaliten daha iyi. 80 dk 10 kişi oynamış takımı da bir zahmet yen yani.
Ağlayacaksan oynama yav.Hala kadro kalitesi diyon la yuh :/