Yarın seni geçeceğim babayiğit.Zaten gelen beraberliğe oynamaya kalkıyor. Neyse yarın olsun da galibiyet koparmasını biliriz!
Yarın seni geçeceğim babayiğit.Zaten gelen beraberliğe oynamaya kalkıyor. Neyse yarın olsun da galibiyet koparmasını biliriz!
Para istemişsiniz çok taraftardan tabi gelmez. Ben biletleri bedava yaptım akın ediyorlar akın!Pandemi süreci yüzünden taraftarımız olmadan oynadık... West Ham deplasmanından öyle kolunu sallayarak çıkamazdın yoksa
Benim stilim defansif zaten sana özel bir şey yapmayacağım . Defansif demem 1 puan için oynayacağımız manasına gelmesin 90 dakika boyunca ne kadar geri olursak olalım hedefimiz 3 puandır. 3 puandan azıyla yetinip övünmek armamıza ve camiamıza hakarettir .Zaten gelen beraberliğe oynamaya kalkıyor. Neyse yarın olsun da galibiyet koparmasını biliriz!
Bir kerede farklı bir diziliş çık be vizyonsuz herif! Bozuk pIak gibi 4 3 3 B'den başka formasyon bilmez misin sen? ? ?Erken konuşma sonra bahanelere sığınmak zorunda kalırsın bak!
Senin kadro iyi sayılır, kadrona uygun taktiği bulursan seriler gelir, ganbatte kudasai......Oyuncuları değiştirme imkanım olsa neyse de oyuncu satamıyorum kadro derinliği de yok toparlamam söz konusu değil
Senin yönetim ve futbolcular maç sonu böyle olur.Yarın seni geçeceğim babayiğit.
Hadi bakalım.Benim stilim defansif zaten sana özel bir şey yapmayacağım . Defansif demem 1 puan için oynayacağımız manasına gelmesin 90 dakika boyunca ne kadar geri olursak olalım hedefimiz 3 puandır. 3 puandan azıyla yetinip övünmek armamıza ve camiamıza hakarettir .
Lan korkak herifler. Defans oynayıp az bulup az yeyip az bulup az atıp oynuyonuz. Apaçık büyük takım futbolu oynatıyorum, çok gol yiyorum çok atıyorum.Bir kerede farklı bir diziliş çık be vizyonsuz herif! Bozuk pIak gibi 4 3 3 B'den başka formasyon bilmez misin sen? ? ?
İrrite edecek kadar sıkıcı, zevksiz!??
Formasyon değiştirmenin iyi bi tarafı yok bence hangisi takımına uygunsa sonuna kadar onunla gitmek en iyisi