Kaçırdım@RORONOA 12'ye bırakacaktım Cengiz'i de işim vardı bitince hallederim dedim, işim bitti adam satılmış :/
Kaçırdım@RORONOA 12'ye bırakacaktım Cengiz'i de işim vardı bitince hallederim dedim, işim bitti adam satılmış :/
Avatarımı bugünkü maç için yaptım.@RORONOA 12'ye bırakacaktım Cengiz'i de işim vardı bitince hallederim dedim, işim bitti adam satılmış :/
Ya sen zaten bitmişsin o kadroyla iş yapamıyorsun, bırak daha da dibe batsana aloAvatarımı bugünkü maç için yaptım.
Avans verdim biraz. Yoksa eğlencesi çıkmaz.Ya sen zaten bitmişsin o kadroyla iş yapamıyorsun, bırak daha da dibe batsana alo
Hadi bana da ver bari kadroyu daha yeni yeni yapabildim .(Avans verdim biraz. Yoksa eğlencesi çıkmaz.
valla bu aksam ne olacak ben de bilmiyorum takıma güvenim kalmadı.Hadi bana da ver bari kadroyu daha yeni yeni yapabildim .(
Ama güzel oldu gibi iki taraf içinde güzeldi@im-sama ile müzakerelerimiz 3 hafta sürdü
@im-sama ile anlaştık bileMali sıkıntılardan kaynaklı oyuncuları biraz pahalıdan satmak zorundayım alacaksan teklif yapabilirsin
Hahah hayrını görelimAma güzel oldu gibi iki taraf içinde güzeldi