Coini para verip almış olsaydım bu kadar vermezdim de bedavaya oyun oynayarak kazandım o yüzden harcamaktan pek cekinmiyorumYuh, bu kadar iIeri gidenini de iIk defa duyuyorum nan Gözünü karaqr6tmıssın harbi
Coini para verip almış olsaydım bu kadar vermezdim de bedavaya oyun oynayarak kazandım o yüzden harcamaktan pek cekinmiyorumYuh, bu kadar iIeri gidenini de iIk defa duyuyorum nan Gözünü karaqr6tmıssın harbi
Sorun yartıcaksa bi daha coin kullanmam bu turnuva bittikden sonra silecem oyunu o yüzden bitirmek istiyorumE biz kapatalım dükkanları gidelim
Yok yahu öyle bir kural koyulmadı zaten, gönlünce harcaSorun yartıcaksa bi daha coin kullanmam bu turnuva bittikden sonra silecem oyunu o yüzden bitirmek istiyorum
Ivan Perisic var bende işini görürse alabilirsin.85+ üstü sağ açık- sol açık alınır 24 veririm acil satmak isteyen yazsın.
Zeki Çelik var 86 gücünde istersen teklif at bakarımbek satmak isterseniz bana yazın
Bakıyorum hemen ?Zeki Çelik var 86 gücünde istersen teklif at bakarım
Mali sıkıntılardan kaynaklı oyuncuları biraz pahalıdan satmak zorundayım alacaksan teklif yapabilirsinbek satmak isterseniz bana yazın