Benim açımdan sıkıntı yok 1 yıldır oynamıyordum zaten son bir lig yapıp coinleri bitiririm boş boş yatmasınlar oradaYani illa kaşınıyorum, kaşı beni diyorsun.
Bana coinlerin hepsini harcatıp ligi aldıracaksın illa.![]()

Benim açımdan sıkıntı yok 1 yıldır oynamıyordum zaten son bir lig yapıp coinleri bitiririm boş boş yatmasınlar oradaYani illa kaşınıyorum, kaşı beni diyorsun.
Bana coinlerin hepsini harcatıp ligi aldıracaksın illa.![]()
Lan niye geliyon la bizim lige o zaman pis boostcu.Benim açımdan sıkıntı yok 1 yıldır oynamıyordum zaten son bir lig yapıp coinleri bitiririm boş boş yatmasınlar orada![]()
Senin takım hangisi dostum senle eşleşirsek yedekleri oynatacağım adalet yerini bulsunAsıl bu şekilde daha adaletsiz oldu.
Münih olduğun halde yendi miDinamo Kiev'e intikam atayım dedim de ne yaptıysa beni 3-0 yendi laksjglka gece gece hoş olmadı
Senin takım hangisi dostum senle eşleşirsek yedekleri oynatacağım adalet yerini bulsunCoin kullanılmayacak diye bir kural görmedim ben coin kullanımını da kısıtlamamışlar lig kurulurken, 5 yıllık biriktirdiğim coinlerimi harcama özgürlüğüm olduğunu düşündüm sen de kullan benim için sakıncası yok
![]()
Finansal fairplay kurallarını uygulaman lazımEvet, 60 coin ile rakibin olmaya hazırım.
Aynen, önemsiz maç bile olsa avantajlı olduğum maçta 3-0 :dMünih olduğun halde yendi miYarın da onunla maçım vardı...
İlla kendinize bulaştıracaksınız beni durup duruyorken.Ben takımı kupayı alması muhtemel 6 7 takımın seviyesine çektim ki planlarını bozayım onların ellerini ovuştururken bi anda kabus olmak istedim onlaraliverpool kimse onun payı büyük o msjı attıktan sonra geri dönülmez bir hal aldı hırsım!