Benim açımdan sıkıntı yok 1 yıldır oynamıyordum zaten son bir lig yapıp coinleri bitiririm boş boş yatmasınlar oradaYani illa kaşınıyorum, kaşı beni diyorsun.
Bana coinlerin hepsini harcatıp ligi aldıracaksın illa.
Benim açımdan sıkıntı yok 1 yıldır oynamıyordum zaten son bir lig yapıp coinleri bitiririm boş boş yatmasınlar oradaYani illa kaşınıyorum, kaşı beni diyorsun.
Bana coinlerin hepsini harcatıp ligi aldıracaksın illa.
Lan niye geliyon la bizim lige o zaman pis boostcu.Benim açımdan sıkıntı yok 1 yıldır oynamıyordum zaten son bir lig yapıp coinleri bitiririm boş boş yatmasınlar orada
Senin takım hangisi dostum senle eşleşirsek yedekleri oynatacağım adalet yerini bulsun Coin kullanılmayacak diye bir kural görmedim ben coin kullanımını da kısıtlamamışlar lig kurulurken, 5 yıllık biriktirdiğim coinlerimi harcama özgürlüğüm olduğunu düşündüm sen de kullan benim için sakıncası yokAsıl bu şekilde daha adaletsiz oldu.
Münih olduğun halde yendi mi Yarın da onunla maçım vardı...Dinamo Kiev'e intikam atayım dedim de ne yaptıysa beni 3-0 yendi laksjglka gece gece hoş olmadı
Senin takım hangisi dostum senle eşleşirsek yedekleri oynatacağım adalet yerini bulsun Coin kullanılmayacak diye bir kural görmedim ben coin kullanımını da kısıtlamamışlar lig kurulurken, 5 yıllık biriktirdiğim coinlerimi harcama özgürlüğüm olduğunu düşündüm sen de kullan benim için sakıncası yok
Finansal fairplay kurallarını uygulaman lazımEvet, 60 coin ile rakibin olmaya hazırım.
Aynen, önemsiz maç bile olsa avantajlı olduğum maçta 3-0 :dMünih olduğun halde yendi mi Yarın da onunla maçım vardı...
İlla kendinize bulaştıracaksınız beni durup duruyorken.Ben takımı kupayı alması muhtemel 6 7 takımın seviyesine çektim ki planlarını bozayım onların ellerini ovuştururken bi anda kabus olmak istedim onlara liverpool kimse onun payı büyük o msjı attıktan sonra geri dönülmez bir hal aldı hırsım!