Olum ben onu görmedim ki böyle bir şey olduğunu görsem zaten bunu yapardım. Gelecek sezon yaparız bunu.Aynen öyle böyle bi seçenek varken kapatılmayınca ben de lige renk katayım dedim @Will of D. Sen hangi takımsın la yeneyim seni şöyle keyifle
Olum ben onu görmedim ki böyle bir şey olduğunu görsem zaten bunu yapardım. Gelecek sezon yaparız bunu.Aynen öyle böyle bi seçenek varken kapatılmayınca ben de lige renk katayım dedim @Will of D. Sen hangi takımsın la yeneyim seni şöyle keyifle
16 yaşında 53 kaliteli forvet ile oynadım, kör gözünü seveyim. Defanslar 70, kaleci 70 aynen baya kaliteli adamlarla yenilmişim...Yanlış yere yazdın ya da utancından buraya yazdın çünkü en iyi oyuncularım antrenmandayken dostluk atıp da kaybetmişsin dostluk maçları güvenilmez as kadro berabere kalıyor yedekler yeniyor
16 yaşında 53 kaliteli forvet ile oynadım, kör gözünü seveyim. Defanslar 70, kaleci 70 aynen baya kaliteli adamlarla yenilmişim...
Her yendiğim adam için oyuna girip bakmıyorum kimle oynamış diye be kardeşim
Lan sen lig de bile yoksun ne konuşuyon?Zenit'i yenemeyen beceriksiz teknik direktör ne zaman istifasını basacak. :s Beraberlik rezaletini gölgelemek için Ajax'a sallayıp gündem değiştiriyor bir de. :s
Delememişsin işteÇıkın çıkın kapalı defansları delmesini de biliriz.
Deleriz bir daha ki sefere.Delememişsin işte
Zırtapoz ve Croco aynı grupta ise, ligde olunmasa bile takip edilir. :s İnş senin üstünde bitirir grubu da aleme teknik direktörlük dersi verir.Lan sen lig de bile yoksun ne konuşuyon?
O kadar biliyorsan gel de marifetini görelim. Boş boş sallamak kolay tabi...
La öyle bir şey yaparsa zirvede bıraksın, kendi bile inanmıyordur böyle bir şey olacağına.Zırtapoz ve Croco aynı grupta ise, ligde olunmasa bile takip edilir. :s İnş senin üstünde bitirir grubu da aleme teknik direktörlük dersi verir.