Mourinho gibi adamım. Beğenen beğenirUtanmasa yedeklerle bile defans yapacaklar ya. 5-4-1 ne olum?
Bir de Otobüscülerle oynuyoruz ya. Neyse beraberlik kötü değil ama diğer maç affetmemek lazım bunları.
Mourinho gibi adamım. Beğenen beğenirUtanmasa yedeklerle bile defans yapacaklar ya. 5-4-1 ne olum?
Bir de Otobüscülerle oynuyoruz ya. Neyse beraberlik kötü değil ama diğer maç affetmemek lazım bunları.
Bana karşı çok şey yapma en iyi oyuncularım 30 üstü maşallah3-5 atamıyorum küçük takımlara. Benden pahalı takımlarla karşılaşınca sorun olabilir. Taktik değişikliğine gideyim en iyisi.
Sen hangi takımsın? Listede yoksun.Bana karşı çok şey yapma en iyi oyuncularım 30 üstü maşallah
La sağ bek yok, sol bek yok. Bir de 5 li defans 4 lü orta saha oynamışsın utanmadan.Mourinho gibi adamım. Beğenen beğenir
Evet incelenmeli hakemin banka hesabı. Maçta kafa kafaya oynayıp pozisyonlar bulan ve 21 faul yapan Salzburg'un hakkı yendi. Yediğimiz ilk gol buz gibi faul olduğu için hakem iptal etti ama yediğimiz ikincisi golde de var'a gitmesine rağmen iptal etmedi ya da edemedi. Bu oyunu bozacağızHakemin banka hesabı incelensin golüm boş yere iptal edildi
OlimpicSen hangi takımsın? Listede yoksun.
Herkes sana karşı benim gibi full hücum çıkmaz ama ben de akıllandım artık onlar gibi yapacağımUtanmasa yedeklerle bile defans yapacaklar ya. 5-4-1 ne olum?
En iyi oyuncumu 4 gündür kasıyorum, yeni 87 oldu. Hepsi 70'lik oyunular, sen utan Hem alcam dedim aldım işte,La sağ bek yok, sol bek yok. Bir de 5 li defans 4 lü orta saha oynamışsın utanmadan.
Çıkın çıkın kapalı defansları delmesini de biliriz.Herkes sana karşı benim gibi full hücum çıkmaz ama ben de akıllandım artık onlar gibi yapacağım
Görende maçı aldı sanar. 11 kişi defans yapıp beraberlik kopardım diye seviniyor.En iyi oyuncumu 4 gündür kasıyorum, yeni 87 oldu. Hepsi 70'lik oyunular, sen utan Hem alcam dedim aldım işte,