Beni deviren herkesi devirir, yürü Ajax!
Oradan çevirmek herkesin harcı değil
Leeds united forumla oynadığımızda aldığın takım değil miydi@Sir Crocodile al bak kardeşim tüm kf kariyerim. Maçan yiyorsa sen de paylaş halk karar versin kimin daha başarılı olduğuna
@RORONOA teşekkürler
Tüm kf liglerim var orada neredeyse hepsinde son haftalara kadar şampiyonluğa oynamışım almışım alamamışım önemli değil ama @Sir Crocodile safahatına baksak sezon ortasında havlu attığı çok lig vardır bana bu kadar sallıyor ya göstersin kendiniLeeds united forumla oynadığımızda aldığın takım değil miydi
Oradan çevirmek herkesin harcı değil
Çok aşırı sanki
İlk maçı 5-2 kaybettiğim için maç önü ya herro ya merro dediğimden seçtim bu taktiği. Maçı kazanacağımı düşünüyordum ama turu geçmeyi beklemiyordum. Bir de antrenman kampı yaptırdım. İlk mesajımda onu yazmayı unutmuştum.Fazla ofansif geldi bana
Altında ezilme sonra kariyerimin?@Sir Crocodile al bak kardeşim tüm kf kariyerim. Maçan yiyorsa sen de paylaş halk karar versin kimin daha başarılı olduğuna
@RORONOA teşekkürler
La neyi kıvırıyon burada oynadığımız sezonlarda en çok kupa bende vardır şimdi saysak.Tüm kf liglerim var orada neredeyse hepsinde son haftalara kadar şampiyonluğa oynamışım almışım alamamışım önemli değil ama @Sir Crocodile safahatına baksak sezon ortasında havlu attığı çok lig vardır bana bu kadar sallıyor ya göstersin kendini
Reis adam açıkça meydan okudu kaçmak sana yakışmaz sen de at görelimLa neyi kıvırıyon burada oynadığımız sezonlarda en çok kupa bende vardır şimdi saysak.
Dediğim gibi sen coin oyuncususun kabul et, ben taktik olarak senden her zaman daha iyiyim.
Eğer finalde karşılaşırsak zaten bunu göreceksin kadro kalitesine rağmen.
Altında ezilme sonra kariyerimin?
Şimdi kırmpa işlemleriyle uğraştırma beni. Hem ben uzun uzadıya oynamadım la bu oyunu çok eskiden buyana oynuyorum ama hep ara vermişliğim vardır.
Bu lig de zaten az çok şey belli oldu, coin basıp zirveye çıkmaya benzemez benimle kendini bir tutmak ona göre.
Tamamdır takdiri KF ahalisine bırakıyorum beklediğim cevap böyleydi zaten eminim ki başarılı sezonların olmuştur ama çok başarısızlar olduğunu da biliyorum bütün kariyerini atma benim de olduğum ligleri at görelim bu 6 sezonda kim neymişLa neyi kıvırıyon burada oynadığımız sezonlarda en çok kupa bende vardır şimdi saysak.
Dediğim gibi sen coin oyuncususun kabul et, ben taktik olarak senden her zaman daha iyiyim.
Eğer finalde karşılaşırsak zaten bunu göreceksin kadro kalitesine rağmen.
Ben sadece iyi olduğum yerleri kırpıp atmam. Atayım 5 aylık bir dönemi normal şekilde.Reis adam açıkça meydan okudu kaçmak sana yakışmaz sen de at görelim
Bu sezon kaç coin bastığını yazsana. Oynadığımız hemen hemen her sezon senin 5 de 1'in kadar coin kullanmamışımdır eminim. Ona rağmen burada oynadığımız dönemde senden çok kupam var bu bile yeterli cevaptır bence. Dediğim gibi bu lig de de gördük, bak kadro değerim 12 falandı anca 8'e gelmiş ona rağmen tıkır tıkır geçiyorum. Bayern geldi PSG geldi. Senin gibi Rennes falan çekip geçmedik ona göre.Tamamdır takdiri KF ahalisine bırakıyorum beklediğim cevap böyleydi zaten eminim ki başarılı sezonların olmuştur ama çok başarısızlar olduğunu da biliyorum bütün kariyerini atma benim de olduğum ligleri at görelim bu 6 sezonda kim neymiş