Niye ya baya iyi oynadın halbukiBenlik bir durum ve sıkıntı yok çünkü katılmayı düşünmüyorum yeni lige.
Niye ya baya iyi oynadın halbukiBenlik bir durum ve sıkıntı yok çünkü katılmayı düşünmüyorum yeni lige.
Vay be.Tebrikler
@Mihawk bu arada yeni lig açıldığında transferlere izin olacak mı? Olacaksa da bildğin gibi sürekli al-sat yapıldığından yine kadro değerleri arasında baya fark oluşur, ne yapmayı düşünüyorsun?
Buna yapcak bir şey yok ki ya.@Mihawk bu arada yeni lig açıldığında transferlere izin olacak mı? Olacaksa da bildğin gibi sürekli al-sat yapıldığından yine kadro değerleri arasında baya fark oluşur, ne yapmayı düşünüyorsun?
Olabiliyor mu ?Transferler açık olacak. Coin işini kapatabiliriz. @Sir Crocodile
AnladımTransferler açık olacak. Coin işini kapatabiliriz. @Sir Crocodile
Çoğu takımın benzer değerlerde olduğu bir lig bulunabilirse aslında transfer işi de kapatılabilir yine, o yüzden söyledim yoksa çok uğraştıracak transfer işleriBuna yapcak bir şey yok ki ya.
Transfer açık olması en iyisi hiç olmazsa düşük takımlar kendi oyuncularından daha iyi oyuncular bulurlar.Transferler açık olacak. Coin işini kapatabiliriz. @Sir Crocodile
Transfer yapmamak sıkıcı ben şahsen 30-40 gün boyunca transfersiz oynamam.Anladım
Çoğu takımın benzer değerlerde olduğu bir lig bulunabilirse aslında transfer işi de kapatılabilir yine, o yüzden söyledim yoksa çok uğraştıracak transfer işleri
Adam eksik olursa gelirim ancak ama o zaman da bu turnuvada harcadığım vakti harcamam yeni turnuvada. En son 6-8 yıl önce oynamıştım bu oyunu ve maç motorunun böyle olduğunu hatırlamıyordum ya da fark etmemiştim o zamanlar çünkü ilk maçı 5-2 kaybetmem de ikinci maçı 5-2 kazanıp uzatmada tur atlamam da saçma. Daha önce bahsettiğim birkaç saçmalık daha var. FM 18'de çok fazla saçma sapan sakatlık oluyordu sezon başı diye oyunu iade etmiştim ben. Tahammülüm pek yok böyle şeylere yoksa sizlerle oynamak keyifli.Niye ya baya iyi oynadın halbuki