Ligin ilk yarısı sonunda da orada olmanı dilerim yoksa sıkıcı olur @Sir Crocodile pek heyecanlandırmıyor beni rakip lazımEnsendeyim fazla havalanma .d
1 mağlubiyetin kimden bakLigin ilk yarısı sonunda da orada olmanı dilerim yoksa sıkıcı olur @Sir Crocodile pek heyecanlandırmıyor beni rakip lazım
Sen bakalim lig sonu nerede olacaksin!Ligin ilk yarısı sonunda da orada olmanı dilerim yoksa sıkıcı olur @Sir Crocodile pek heyecanlandırmıyor beni rakip lazım
İşe yaramadı normalde de şansa aldın.60a 40 otanla kaybettim@DragBug sana özel taktik denedim
Şans değil defansif oyunun amacı bu zaten maçı kıl payı almakİşe yaramadı normalde de şansa aldın.60a 40 otanla kaybettim
Southampton'a kaybettikten sonra takımım çöktü yav fulham ve liv'e bile kaybettim.
Ligin ilk 4 haftasında falandı o yalnız ve ligin en kötü kadrosuyla başladığımı hatırlatırım yine de tebrikler senden başka o dönemde bile yenen çıkmadı ancak 2.yarıda evimde oynayacağız ve kadrom daha da gelişecektir asıl sınavın o olacak bence1 mağlubiyetin kimden bak
Puan kaybedince bi gergin gördüm seni örsekenmişsin sanırım biraz her takım şampiyonluk yarışında sükûnetini koruyamıyor zaten normal bunlar baskı altında iş yapmak zordurSen bakalim lig sonu nerede olacaksin!
Lige müthiş başlamıştın sen aslında nasıl böyle bi düşüş yaşadın şaşırdım valla senle kapışcaz diye bakıyordum şampiyonluk yarışında kesin @Sir Crocodile büyü falan yaptı bana da yapmış olabileceğinden şüpheleniyorum gerçi büyü işi @Riful da da olabilir 12 13 maçtır kaybetmiyor çok şüpheliİşe yaramadı normalde de şansa aldın.60a 40 otanla kaybettim
Southampton'a kaybettikten sonra takımım çöktü yav fulham ve liv'e bile kaybettim.