Dünyanın en samimi itirafı xdxdxd@Riful kardeşim elime verdi. Tebrik ederim :d
@Riful kardeşim elime verdi. Tebrik ederim :d
Bükemediğin bileği öpeceksin kardeşim .dDünyanın en samimi itirafı xdxdxd
İnanırmısın bilmem ama yine unuttum.@DragBug ikidir çelmeyi takıyorum sana kızmadın umarım
6-3-1 mi oynarsın artık naparsın bilmem nasıl durduracaksın beni çok merak ediyorum 7-3-0 yok olsa onu oyna derim ama maalesef yokYav he he.
Yarin ne yap et kazan yoksa daha alamazsın koltuğu.
Size alıntı yaparak cevap vermek istiyorumYarın ki maçlar iyimiş yalnız, crystal- everton leeds-Leicester. Ondan sonrada biz kapısıcaz
Benim noldu?Fulham kim
Sen benim ne zaman defans oynadigimi gördün kardeş?6-3-1 mi oynarsın artık naparsın bilmem nasıl durduracaksın beni çok merak ediyorum 7-3-0 yok olsa onu oyna derim ama maalesef yok
Size alıntı yaparak cevap vermek istiyorum
Hepinizin sonu böyle olacak! (Truva Çorum versiyonu - Achilles pardon Sarıların Sülo)
Bir gün de olsa lider oldun bu sana hediyemdir yegen bunu unutma güzel maç olmuş ama ben hak etmişim şimdi doğruya doğruSen benim ne zaman defans oynadigimi gördün kardeş?
Yenilirsek de atak yaparken yeniliriz. Sen kendin mi sandin beni 20 kişiyle defans yapacak?
Olum stadin 3. seviye falan o kadar dedin evinde zar zor 1~0 yenmişsin. Sen gel de benim eve seni bi parça pincik edeyim. Ben senden alirim bir kaç maça o liderliği rahat ol yeğen. I zaman dayının elini öpmeye gelirsin buralara.Bir gün de olsa lider oldun bu sana hediyemdir yegen bunu unutma güzel maç olmuş ama ben hak etmişim şimdi doğruya doğru