Adami istedim, istediği parayi da verdim daha ne? Peki sen "Sende iyi adam var mı bi bakayim diyorsun" yaziklar olsun!5 6 forvetim varken forvet alıp orta saha mı vereyim la sonra ne çıkcaz maça 3 3 4 mü adam istemezse sorun yok ben ısrar etmiyorum, sen gittin Alaaddin'in oyun sonu 110 olacak adamına çöktün yalvara yalvara
Kimmich var daha ne istiyorsun be adam! :/Hücumcu ortasaha lazım suarezle takasa açığım.
Favori oyuncum Arthur os’ta. Kimmich satılık değilKimmich var daha ne istiyorsun be adam! :/
Kimmich e bir para de alayım onu kullanmiyorsan severim onu.Favori oyuncum Arthur os’ta. Kimmich satılık değil
Satılmaz o kolay kolay Visca da satılmıyor ama orta sahada açığımı kapatıyor en azındanBen sana suarez i vereyim sat sen onu
Ben iyi adam demedim dişime göre dedim yani ihtiyacım olan biri varsa olabilir demek istedim ama baktım yok zaten kasada 70m var tok satıcıyım ben parayı faize yatırayım da bekleyeyim bir kaç günAdami istedim, istediği parayi da verdim daha ne? Peki sen "Sende iyi adam var mı bi bakayim diyorsun" yaziklar olsun!
Urouge galiba o kendini de banlattıydı.Manchester City alan arkadaş oynamıyor herhalde oyunu