İyi teklifti hayrını gör çok sağlam transfer yaptım o paraya ??Teklif atmamı mı bekliyordun @GeorgeRMartin haahahah. Teşekkürler
İyi teklifti hayrını gör çok sağlam transfer yaptım o paraya ??Teklif atmamı mı bekliyordun @GeorgeRMartin haahahah. Teşekkürler
Dostluk maçı atsana bana reis taktik deniyorum.İyi teklifti hayrını gör çok sağlam transfer yaptım o paraya ??
Yeni gördüm hocam oyuncular da antrenmanda akşam atarım istersen maçtan önceDostluk maçı atsana bana reis taktik deniyorum.
Visca için masaya oturmak istiyorum seninle. Suarezle takas? Farkını veririm.Yeni gördüm hocam oyuncular da antrenmanda akşam atarım istersen maçtan önce
Forvet ihtiyacım yok takımını söyle dişime göre adam var mı bakayımVisca için masaya oturmak istiyorum seninle. Suarezle takas? Farkını veririm.
Bir de bana diyor ligi sömürdün be.Forvet ihtiyacım yok takımını söyle dişime göre adam var mı bakayım
Hehe kesin öyle adam teklif yapti hemen diğer oyuncularına göz diktin. Hep çakallık hep.Ulen ben mi teklif yaptım adam oyuncuma talip laf olsun torba dolsun başka işin yok
5 6 forvetim varken forvet alıp orta saha mı vereyim la sonra ne çıkcaz maça 3 3 4 mü adam istemezse sorun yok ben ısrar etmiyorum, sen gittin Alaaddin'in oyun sonu 110 olacak adamına çöktün yalvara yalvaraHehe kesin öyle adam teklif yapti hemen diğer oyuncularına göz diktin. Hep çakallık hep.
Ben sana suarez i vereyim sat sen onuForvet ihtiyacım yok takımını söyle dişime göre adam var mı bakayım