Cahill’le takas ederim 34 yaşında gücü çok yok ama gladyatör gibi adam.Yedeklerle çıkacagim umarim kaybetmem...
Bu arada ortalama 7.8 oynayan Pique'yi satmayı düşünüyorum. Kalitesi 90 takas da düşünebilirim teklifleri bekliyorum.
Cahill’le takas ederim 34 yaşında gücü çok yok ama gladyatör gibi adam.Yedeklerle çıkacagim umarim kaybetmem...
Bu arada ortalama 7.8 oynayan Pique'yi satmayı düşünüyorum. Kalitesi 90 takas da düşünebilirim teklifleri bekliyorum.
Bana karşıda yedeklerle çıksanaYedeklerle çıkacagim umarim kaybetmem...
Onu alırsam takım 1 gecede Cahill kalır.Cahill’le takas ederim 34 yaşında gücü çok yok ama gladyatör gibi adam.
Bu arada Arnolda teklif attim gördun mü?Bana karşıda yedeklerle çıksana
Görmez olaydım 30 m ne abiBu arada Arnolda teklif attim gördun mü?
Lan 50 M vardi da mı vermedik?Görmez olaydım 30 m ne abi
Seninle anlaşmıştık maneye 45 Arnolda 40 verecektin ben o ara arnoldu geliştirdim ama piqueye bakayım geri buraya yazarımLan 50 M vardi da mı vermedik?
Kaç para istiyon? Bak 90 lik Pique + 10 M vereyim...
Bak Pique'ye ortalama 7.8 ile oynuyor...Seninle anlaşmıştık maneye 45 Arnolda 40 verecektin ben o ara arnoldu geliştirdim ama piqueye bakayım geri buraya yazarım
Tamam pique iyi hoş ama çok yaşlı bu üstüne benim gibi kaybeden bir takıma gelirse tek maçta morali sıfıra inmez miBak Pique'ye ortalama 7.8 ile oynuyor...