Bugün yenildim, iki maç üst üste kaybedecek değilim, yarın seni harcayacağım.Fazla gülme gülünecek duruma düşebilirsin gümbür gümbür geliypr aslanlarım.
Bugün yenildim, iki maç üst üste kaybedecek değilim, yarın seni harcayacağım.Fazla gülme gülünecek duruma düşebilirsin gümbür gümbür geliypr aslanlarım.
Chelsea cok tehlikeli gidiyor bence senin benim gibi gariban takımların el ele verip böyle takımlara karşı durması lazım boşverBelli olmaz bu işler bi bakarsin ayağını kaydırırım...
Everton menajeri bu durumlara düşmemeli. Ben crystal palace’la dostluk macında kaybetmiyorum senin 3 atman lazım . Hadi göreyim seni.Yarın Chelsea ile oynayacağım ilk yenilgi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Öyle deme yav bugün zor kazandım bende. Takımında fena değil alabilirsin.Yarın Chelsea ile oynayacağım ilk yenilgi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Harbi dün 6 attı kadrom tamken.Everton menajeri bu durumlara düşmemeli. Ben crystal palace’la dostluk macında kaybetmiyorum senin 3 atman lazım . Hadi göreyim seni.
Bugün neden atamadım bilmiyorum hassas ayarda birşey mi değiştirdim anlamadım :dHarbi dün 6 attı kadrom tamken.
Benimki farklıydı.Bugün neden atamadım bilmiyorum hassas ayarda birşey mi değiştirdim anlamadım :d
2-2 bitecek maç.Yarın Chelsea ile oynayacağım ilk yenilgi hayırlı uğurlu olsun şimdiden