Bizde söz senettir!Doğru ispatlanabilir bir ispatın var mı
Bizde söz senettir!Doğru ispatlanabilir bir ispatın var mı
Bu sene senedin 7.senesiBizde söz senettir!
Senet gecikir ama her zaman ödenir rahat ol.Bu sene senedin 7.senesi
Tasalanmayın biz sizin yerinize tahsil ettikSenet gecikir ama her zaman ödenir rahat ol.
Ağlayarak zırlayarak bir şeyler yaptınız işte. Biraz da avrupadan tahsil etseydiniz ya orada türk parası(hakemler) geçmiyor mu yoksa?Tasalanmayın biz sizin yerinize tahsil ettik
Herkesi sizin gibi sahip ciddiye almıyoruz o kadarAğlayarak zırlayarak bir şeyler yaptınız işte. Biraz da avrupadan tahsil etseydiniz ya orada türk parası(hakemler) geçmiyor mu yoksa?
Geç dalganı bu kadar üst üste gelirdi anca arkadaş kaybettiğim 3 maçın ikisinde erken kırmız kart gördüm ki agresif bile oynamamıştım, işte de zatı şahane bir paşa denetlemeye gelecek diye bir haftadır mesai yapıyorum geç saatlere kadar ne antrenman kaldı ne de rakip hangi taktikle çıkıyor diye bakabiliyotum, valla tuvalete gidiyorum diye kaçıp taktik kuruyorum 5 gündür hafta sonu da dahilTamam arkadaşlar acıyın biraz Leeds'e tokatlamayın artık adam şampiyon olacak! @GeorgeRMartin
Hahahaha "Erken öten horozun başını keserler" diye bir atasözü var bilir misin? Burada ki horoz sen kafayı kesen ise benim.Geç dalganı bu kadar üst üste gelirdi anca arkadaş kaybettiğim 3 maçın ikisinde erken kırmız kart gördüm ki agresif bile oynamamıştım, işte de zatı şahane bir paşa denetlemeye gelecek diye bir haftadır mesai yapıyorum geç saatlere kadar ne antrenman kaldı ne de rakip hangi taktikle çıkıyor diye bakabiliyotum, valla tuvalete gidiyorum diye kaçıp taktik kuruyorum 5 gündür hafta sonu da dahil
Şampiyon olmamam için hem şans hem üst komutanlık seferber oldu
Beni yenen herkesi de tebrik ederim bu arada bi sonraki lig geri dönüşüm muhteşem olacak ama söyleyeyim