Tebrik ederim dostum. Maçı eze eze almışsın. En son bu kadar ezildiğimde grm ile oynamıştım.Bilseydim kazanmazdım bende yenilirim diye düşünmüştüm.
Tebrik ederim dostum. Maçı eze eze almışsın. En son bu kadar ezildiğimde grm ile oynamıştım.Bilseydim kazanmazdım bende yenilirim diye düşünmüştüm.
Yok be o kadar değil benim yenildiklerimi görsen şimdiye ligi bırakmıştın lig bitti ben olayları daha ucundan kavradım o kadar üzülmene gerek yok.Tebrik ederim dostum. Maçı eze eze almışsın. En son bu kadar ezildiğimde grm ile oynamıştım.
Eğer fenerliysen tff el atar seni çıkarır değil mi @Sir CrocodileKüme düşerim ve beni kimseler tutamaz, yıldızlar falan da tutamaz. Yeter ki küme düşme olsun.
Fenerli değilim, hem ikinci lig daha heyecanlı.Eğer fenerliysen tff el atar seni çıkarır değil mi @Sir Crocodile
Takip edemiyorum 2.ligiFenerli değilim, hem ikinci lig daha heyecanlı.
Genel birinci kopar gider, ikincil olmak için mücadele olur ama özellikle Playoff için her yıl çok ciddi bir çekişme oluyor.Takip edemiyorum 2.ligi
Bu sene öyle değil Fenerliyse kazanamayacağı maç yok.Eğer fenerliysen tff el atar seni çıkarır değil mi @Sir Crocodile
Büyük konuşmaktan ne zaman vazgeçeceksin reisBu sene öyle değil Fenerliyse kazanamayacağı maç yok.
"Büyük ve doğru konuşmaktan ne zaman vazgeçeceksin" diyecektin heralde.Büyük konuşmaktan ne zaman vazgeçeceksin reis
Doğru ispatlanabilir bir ispatın var mı"Büyük ve doğru konuşmaktan ne zaman vazgeçeceksin" diyecektin heralde.