Hadi Riful'un bir amacı var, onu anlıyoruz, herhalde bu sefer kadroyu kendi imkanlarıyla kurdu, reddite falan bakmamış :dMillete sataşıp duruyordu şu sıralar derin bir sessizliğe bürünmüş.
Hadi Riful'un bir amacı var, onu anlıyoruz, herhalde bu sefer kadroyu kendi imkanlarıyla kurdu, reddite falan bakmamış :dMillete sataşıp duruyordu şu sıralar derin bir sessizliğe bürünmüş.
Eminim @Kenny hepsini öz kardeşi gibi tanıyordur.Futbol takip etmesine rağmen benden az puanı olanlar bir düşünsün derim. Takıma aldığım adamların 3'ünü tanımıyorum bile.
Bırak şimdi başkasına sataşmayı da transfer edecek adam söyle... Sonuncu olmadığım için üzülüyorsun, biliyorum. İki tane kazma söyle de puan alamayalım.Eminim @Kenny hepsini öz kardeşi gibi tanıyordur.
Taktik şu, kadrolara bakıp kim hangi oyuncularla çok puan almış onlara bakıyoruz.Bırak şimdi başkasına sataşmayı da transfer edecek adam söyle... Sonuncu olmadığım için üzülüyorsun, biliyorum. İki tane kazma söyle de puan alamayalım.
Ben o yüzden yapmadım henüz. Futboldan anlamıyoruz çok şükür ama yarışmalarla aramız var. Üşenmesem gidip Sofascore(Bunu da senden gördüm, hiçbir detayını bilmiyorum.) üzerinden puan analizi yapar, ona göre dizerim.Taktik şu, kadrolara bakıp kim hangi oyuncularla çok puan almış onlara bakıyoruz.
Onlardan iki tanesini seçip transfer edebiliriz ama etmeyeceğiz çünkü bir oyuncu şov yaptıysa bir daha yapamaz : P
Şaka bir yana. Kurcalayayım derken yanlışlıkla transfer falan yapmayın transfer açıksa.
Daha maçlara çok var. Sakatlanan olur vs, boşuna transfer etmiş olursunuz.
Bu maça özeldi bu. Bir daha getiremezler böyle puan.3 Leverkusen oyuncusu 60 puan getirmiş bu saatten sonra koyu Leverkusen destekçisi olman lazım @artyomdh
Ben bunu düşünmedim, dün sinirle çer çöpü transfer ettim ama puan falan da silindi galiba biraz Neyse ya daha turnuva uzun, öğreniriz yavaş yavaşTaktik şu, kadrolara bakıp kim hangi oyuncularla çok puan almış onlara bakıyoruz.
Onlardan iki tanesini seçip transfer edebiliriz ama etmeyeceğiz çünkü bir oyuncu şov yaptıysa bir daha yapamaz : P
Şaka bir yana. Kurcalayayım derken yanlışlıkla transfer falan yapmayın transfer açıksa.
Daha maçlara çok var. Sakatlanan olur vs, boşuna transfer etmiş olursunuz.
Ben hiç girmedim o işlere ya.Ben o yüzden yapmadım henüz. Futboldan anlamıyoruz çok şükür ama yarışmalarla aramız var. Üşenmesem gidip Sofascore(Bunu da senden gördüm, hiçbir detayını bilmiyorum.) üzerinden puan analizi yapar, ona göre dizerim.