Monkey D. Dragon Dün 23:16 da #1,752 artyomdh dedi ki: Raphinha asist. Stoper Martinez gol. Genişletmek için tıkla ... İlk puanımı aldım bile
artyomdh dedi ki: Raphinha asist. Stoper Martinez gol. Genişletmek için tıkla ... İlk puanımı aldım bile
Soldier Boy Dün 23:55 da #1,755 Raphinha reis 2 asist yapmış.Kaptan yaptığıma değdi.Birde gol atarsa çok iyi olur
Kenny Bugün 00:02 #1,758 İkinci yarı Olmo girip atmazsa 45 puanı bile göremeyeceğim sanırım vallahi artık komik değil bu patlama miktarımız...
İkinci yarı Olmo girip atmazsa 45 puanı bile göremeyeceğim sanırım vallahi artık komik değil bu patlama miktarımız...
kaos Bugün 00:07 #1,759 dün muazzam iş çıkardı benim takım ama bugün tam anlamıyla patladı sahaya çıkan 5 futbolcum. toplamda iyi bir hafta geçirdim ama çok daha iyi olabilirdi. bir sonraki transfer dönemine kadar elveda diyorum bu konuya Gizli İçerik
dün muazzam iş çıkardı benim takım ama bugün tam anlamıyla patladı sahaya çıkan 5 futbolcum. toplamda iyi bir hafta geçirdim ama çok daha iyi olabilirdi. bir sonraki transfer dönemine kadar elveda diyorum bu konuya Gizli İçerik