Aldı ya. Kafa golü atacak şimdi...Ancelotti bunağı olsa 1-0 gerideyken Pau Keres sokardı son on dakika da en azından 1 puan alırdık Aston Villa teknik direktörü sokmuyor... @Onur
Aldı ya. Kafa golü atacak şimdi...Ancelotti bunağı olsa 1-0 gerideyken Pau Keres sokardı son on dakika da en azından 1 puan alırdık Aston Villa teknik direktörü sokmuyor... @Onur
Atarsa süper olur atmazsa da sorun değil 0 puanlı adamı çıkardım yerine soktuğum 1 puan aldı yüzde sonsuz karAldı ya. Kafa golü atacak şimdi...
Martinez ne güzel 8 point olacaktı. Neyse @Kenny daha çok patlamış.
böyle bi gol yedik
Ben aldım bu hafta. O yüzden saçma sapan bir sebeple puan kaybetti adam. Aslında bir fırsattı ama kurtarmasını bilemedi. Peh.Martinez ne güzel 8 point olacaktı. Neyse @Kenny daha çok patlamış.
Wirtz de sen aldın diye piknikte yeğenleriyle top oynar gibi oynadı 2 puan da kaldı ama olsun canın sağ olsunBen aldım bu hafta. O yüzden saçma sapan bir sebeple puan kaybetti adam. Aslında bir fırsattı ama kurtarmasını bilemedi. Peh.
R. Madrid Arda Barcelona'da oynamasın da bizde yedek olsun diye hamle yaptı. Ben de siz puan almayın diye azdan az çoktan çok gider taktiğini uyguladım.Wirtz de sen aldın diye piknikte yeğenleriyle top oynar gibi oynadı 2 puan da kaldı ama olsun canın sağ olsun
Açarız ustam başımızın üstünde yerin var.Olmo yedekmiş hayat gerçekten bitti. Yirmili sıralarda bu kardeşinize de bir yer açar mısınız abiler? @Sodex @Glorfindel
Sana dedim büyü işleri sakat, ters tepti.Olmo yedekmiş hayat gerçekten bitti. Yirmili sıralarda bu kardeşinize de bir yer açar mısınız abiler? @Sodex @Glorfindel
Sen.Olmo yedekmiş hayat gerçekten bitti. Yirmili sıralarda bu kardeşinize de bir yer açar mısınız abiler? @Sodex @Glorfindel